سه‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۱۲
منبع: نمایندگی فارس
کشف ۲۴۵ تریاک در ۳ عملیات در فارس/ انهدام باند قاچاق خودروهای لوکس

/اخبار کوتاه پلیس/

کشف ۲۴۵ تریاک در ۳ عملیات در فارس/ انهدام باند قاچاق خودروهای لوکس

فارس (ایسنا) - در اخبار کوتاهی که امروز سه‌شنبه ۲۶ خرداد از سوی مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است، اخباری نظیر کشف ۱۵۵ کیلو تریاک در رستم، کشف ۷۰ کیلو تریاک در شیراز، کشف ۲۰ کیلو تریاک در مهر، انهدام باند قاچاق خودروهای لوکس، دستگیری سارقین و... مشاهده می‌شود.

فرمانده انتظامی استان فارس از کشف ۱۵۵ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در بازرسی از یک دستگاه ایسوزو در شهرستان رستم خبر داد.

سردار عزیزالله ملکی بیان کرد: در راستای طرح برخورد با سوداگران مرگ، صبح امروز ماموران پلیس آگاهی شهرستان رستم حین گشت زنی و کنترل و پایش خودروهای عبوری در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه کامیون ایسوزو مشکوک و جهت بررسی  بیشتر آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از این کامیون ۱۵۵ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک که به صورت ماهرانه ای در قسمت های مختلف خودرو جاساز شده بود، کشف شد.

فرمانده انتظامی استان با اشاره به دستگیری راننده قاچاقچی و معرفی وی به مرجع قضایی، تصریح کرد: پلیس فارس با قاطعیت اجازه نخواهد داد سوداگران مرگ امنیت و سلامت جامعه را مورد تهدید قرار دهند.

دستگیری سوداگر مرگ و کشف ۷۰ کیلو گرم تریاک در شیراز

فرمانده انتظامی شیراز از کشف ۷۰ کیلوگرم تریاک و دستگیری یک نفر قاچاقچی  در این شهرستان خبر داد.

 اسماعیل زراعتیان بیان کرد: روز گذشته مأموران کلانتری ۲۹صدرا با اقدامات فنی و تخصصی مطلع شدند افرادی در منزل شخصی مقداری مواد مخدر دپو کرده‌اند که بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران انتظامی پس از هماهنگی با مرجع قضایی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن منزل موفق شدند ۷۰ کیلوگرم تریاک کشف و یک نفر قاچاقچی را نیز دستگیر کنند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه متهم پس از سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد، از شهروندان درخواست کرد در صورت اطلاع از فعالیت سوداگران مرگ گزارش آن را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

دستگیری سارقین مشاعات ساختمانی با اعتراف به ۳۵ فقره سرقت

فرمانده انتظامی شیراز همچنین از دستگیری سارقین مشاعات ساختمانی با اعتراف به ۳۵ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

زراعتیان بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت اموال موجود در مجتمع‌های مسکونی برخی مناطق شهر، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار مأموران انتظامی یگان امداد و پایگاه تجسس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات پلیسی ۲ سارق که با ترفندی خاص وارد مجتمع‌های مسکونی می‌شدند و اقدام به سرقت پمپ و کنتور آب و شیرآلات می‌کردند را شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شیراز با اشاره به اینکه از مخفی‌گاه سارقین تعدادی اموال سرقتی کشف شد، گفت: سارقان در بازجویی فنی به ۳۵ فقره سرقت اموال مشاعات ساختمانی اعتراف کردند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه سارقین برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند، از ساکنان آپارتمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه رفت و آمد مشکوک افراد ناشناس خصوصا در ساعات پایانی شب، موضوع را بلافاصله به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

جاساز تریاک لو رفت

فرمانده انتظامی مهر از کشف ۲۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در بازرسی از یک دستگاه کامیون جک در این شهرستان خبر داد.

نصرالله دهقان بیان کرد: در راستای طرح برخورد با سوداگران مرگ، ماموران انتظامی شهرستان مهر با همکاری ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان ضمن رصد یک دستگاه کامیون جک و کنترل و پایش محور، خودرو مذکور را مشاهده و جهت بررسی  آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی مهر افزود: در بازرسی از این کامیون ۲۰ کیلو گرم تریاک که به صورت ماهرانه‌ای در باتری جاساز شده بود، کشف شد.

وی با اشاره به دستگیری یک نفر متهم در این خصوص، تصریح کرد: پلیس این شهرستان با قاطعیت اجازه نخواهد داد سوداگران مرگ امنیت و سلامت جامعه را مورد تهدید قرار دهند.

انهدام باند قاچاق خودروهای لوکس در ممسنی

فرمانده انتظامی ممسنی از شناسایی و انهدام یک باند حرفه‌ای قاچاق خودرو و جعل اسناد در این شهرستان خبر داد.

سیدمحمد یوسفی بیان کرد: در اجرای طرح برخورد با قاچاق کالا و ارز و در راستای پیگیری یک فقره پرونده جعل اسناد خودروهای خارجی و مقابله با باندهای قاچاق سازمان‌یافته، مأموران پلیس آگاهی شهرستان ممسنی موفق به شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای شدند.

وی افزود: در جریان این عملیات، ۵ نفر از متهمان اصلی پرونده دستگیر و یک دستگاه خودروی لکسوس قاچاق توقیف شد که براساس بررسی‌های فنی و کارشناسی، مشخص شد خودروی مذکور از نوع سند نمره بوده و با استفاده از اسناد جعلی، جایگزین خودروی اصلی شده است و شماره‌های بدنه خودرو به‌ صورت دست‌کوب و قطعه‌گذاری تغییر یافته تا با اسناد جعلی تطبیق داده شود.

این مقام انتظامی با بیان اینکه ارزش خودروی مکشوفه بنا بر نظر کارشناسان، ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح معرفی شدند.

کشف ۱۵ میلیارد ریال اموال مسروقه از مخفیگاه سارقان

فرمانده انتظامی پاسارگاد از دستگیری اعضای باند ۳ نفره سارقان و کشف اموال مسروقه به ارزش ۱۵ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

علیرضا نگهبان بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی در این شهرستان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: مأموران پلیس آگاهی پاسارگاد تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند در این زمینه اعضای باند ۳ نفره سارقان را شناسایی و با هماهنگی قضایی آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی پاسارگاد با بیان اینکه در بازرسی به عمل آمده از مخفی‌گاه سارقان مقداری اموال مسروقه شامل قطعات کولر و خودرو، پیکور، دینام و ... به ارزش ۱۵ میلیارد ریال کشف شد، گفت:  متهمان در بازجویی اولیه به ۱۰ فقره سرقت از اماکن خصوصی اعتراف کردند و سپس روانه دادسرا شدند.

کشف ۲ دستگاه فلزیاب فاقد مجوز در رستم

فرمانده انتظامی رستم از کشف ۲ دستگاه فلزیاب فاقد مجوز در این شهرستان خبر داد.

 سیدعبدالمحمدنازیدوک بیان کرد: ماموران انتظامی این فرماندهی حین گشت‌زنی در سطح حوزه استحفاظی به یک سواری پارس مشکوک و با علائم هشداری  آن را متوقف کردند. مأموران در بازرسی از خودروی مذکور ۲ دستگاه فلزیاب فاقد مجوز را کشف کردند.

فرمانده انتظامی رستم با اشاره به اینکه در این راستا راننده و ۲ سرنشین پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و خودرو نیز به پارکینگ منتقل شد، تصریح کرد: برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعا با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

زندان، پایان خط قدرت‌نمایی در بوستان فسا

فرمانده انتظامی فسا از دستگیری ۲ نفر عامل قدرت نمایی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان در یکی از بوستان‌های شهرستان خبر داد.

لطف‌الله محمدی اظهار کرد: در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تردد افرادی مزاحم با سلاح سرد همراه با قدرت‌نمایی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان در بوستان ورودی شهر، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۲ معلم به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: افسران پلیس در عملیاتی مقتدرانه دو نفر از عاملین را در محل، خلع سلاح و دستگیر کردند. متهمین پس از رسیدگی قضایی، روانه زندان شدند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها