۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۱۵:۳۰
خدمات مشترکان به دلیل پرداخت نکردن قبوض قطع نمی‌شود

تا زمان اتمام اختلال شبکه بانکی،

خدمات مشترکان به دلیل پرداخت نکردن قبوض قطع نمی‌شود

وزیر ارتباطات گفت: در پی بروز اختلال در شبکهٔ بانکی کشور و به منظور تسهیل امور هموطنان، تا زمان عادی شدن کامل شرایط، خدمات مشترکان به دلیل پرداخت‌نشدن قبوض، قطع نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی(ایکس) درباره اختلال شبکه بانکی واکنش نشان داد و گفت: در پی بروز اختلال در شبکهٔ بانکی کشور و به منظور تسهیل امور هموطنان، هماهنگی لازم با اپراتورهای تلفن ثابت و همراه به عمل آمد.

وی افزود: بر این اساس، تا زمان عادی شدن کامل شرایط، خدمات مشترکان به دلیل پرداخت‌نشدن قبوض، قطع نخواهد شد.

طبق اعلام کاربران و مشتریان بانک‌ها، از صبح امروز مجدداً برخی سامانه‌ها و خدمات بانکی کشور با اختلال و کندی مواجه شده‌ است و برخی کاربران از بروز مشکل در انجام تراکنش‌ها، دسترسی به خدمات آنلاین و برخی درگاه‌های بانکی خبر داده‌اند.

این اختلالات درحالی ادامه دارد که پیش‌تر نیز بانک‌های ملی، صادرات و تجارت با مشکلات مشابهی مواجه شده بودند و امروز نیز گزارش‌هایی از اختلال در خدمات بانک‌های کشاورزی، رفاه و چند بانک دیگر دریافت شده است.

انتهای پیام

# اقتصادی

آخرین اخبار اقتصادی