۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۱۸:۳۷
منبع: روابط عمومی برنامه
تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو در این گزارش ایسنا قابل مشاهده است.

راز ماندگاری «باز این چه شورش است» در نغمه‌ها و سرودها رادیو فرهنگ بررسی می‌شود.

برنامه «نغمه‌ها و سرودها» در نخستین قسمت که جمعه ۵ تیر روانه آنتن رادیو فرهنگ می شود به چرایی سروده شدن مرثیه ماندگار محتشم کاشانی، راز ماندگاری و بازخوانی‌های معاصر آن و نقش جامعه در بازآفرینی سرودها و اشعار آیینی می‌پردازد.

برنامه «نغمه‌ها و سرودها» جمعه ۵ تیر ساعت ۱۶ از گروه ادب و هنر رادیو فرهنگ با تمرکز بر یکی از ماندگارترین مراثی ادبیات فارسی، یعنی ترکیب‌بند مشهور «باز این چه شورش است که در خلق عالم است» اثر محتشم کاشانی، پخش می‌شود.

در این برنامه، چرایی سروده شدن این مرثیه عاشورایی و زمینه‌های تاریخی و ادبی شکل‌گیری آن بررسی می‌شود. همچنین بخش‌هایی از بازخوانی این شعر توسط گروه سرود آباده پخش خواهد شد؛ اجرایی که تلاشی برای پیوند دادن میراث آیینی با بیان موسیقایی نسل امروز به شمار می‌آید.

در ادامه، نگاهی به بازخوانی این شعر توسط مداحان و ذاکران اهل بیت علیهم‌السلام خواهد شد و کارشناسان درباره راز ماندگاری این اثر در حافظه جمعی ایرانیان سخن خواهند گفت؛ شعری که قرن‌هاست در آیین‌های سوگواری محرم طنین‌انداز است.

از دیگر محورهای این برنامه، بررسی کنش اجتماعی و نقش خیابان در بازخوانی و بازآفرینی اشعار و سرودهای قدیمی است؛ جایی که موسیقی و شعر آیینی در هیئت‌ها، دسته‌های عزاداری و فضاهای عمومی و حضور مردم در دفاع از کشور دوباره جان می‌گیرند و به نسل‌های تازه منتقل می‌شوند.

برنامه «نغمه‌ها و سرودها» به تهیه‌کنندگی یلدا احتشامی، با کارشناسی و اجرای رادمان رسولی مهربانی و با نویسندگی، پژوهش و مشاوره محتوایی مطهره آخوندی تهیه شده است. در این برنامه رضا جلالی نیز به عنوان کارشناس حضور دارد.
 

تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

فیلم سینمایی «ماموریت خارق العاده» به کارگردانی الن ماک و آنتونی پان، سه شنبه ۲ تیر ماه از شبکه نمایش پخش می‌شود.

«ماموریت خارق العاده» یک فیلم اکشن جنایی محصول کشور چین سه شنبه شب ساعت ۲۳ روانه آنتن می شود.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: کای لین یک افسر پلیس هنگ کنگ است که برای نفوذ و ریشه کن کردن یک کارتل بزرگ مواد مخدر در هنگ کنگ انتخاب می شود. او در تشکیلات مربوط به توزیع مواد این کارتل نفوذ کرده و با جلب اعتماد رئیس تشکیلات توزیع موفق می شود محل معامله بعدی کوکائین را بفهمد. او در می یابد که رئیس تشکیلات...

در این فیلم بازیگرانی همچون یی هونگ دوان، شوان هوانگ، یوئتینگ لانگ ایفای نقش کرده‌اند.

تازه های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

«از خونه شروع کن» با روایت زندگی دو بانوی کارآفرین در قم روی آنتن شبکه دو می‌رود.

قسمت پانزدهم برنامه «از خونه شروع کن» جمعه ۵ تیرماه با روایتی از زندگی پر فراز و نشیب «زهرا ابوطالبی» و «مریم بربری» از استان قم، حوالی ساعت ۱۸:۴۰ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.
قسمت پانزدهم برنامه «از خونه شروع کن» در روز جمعه ۵ تیرماه، با اجرای شاهین جمشیدی و تهیه‌کنندگی علی اکبر کریمی روی آنتن می‌رود.
در این قسمت، برنامه به سراغ روایت داستان زندگی پر فراز و نشیب «زهرا ابوطالبی» و «مریم بربری» ساکن استان قم می‌رود؛ دو بانویی که هر یک با اتکا به توانمندی‌ها، تجربه‌ها و ظرفیت‌های محیط زندگی خود، مسیر تازه‌ای را در حوزه مشاغل خانگی آغاز کرده‌اند. ابوطالبی از راهبران شغلی در زمینه تولید سفره یکبار مصرف است و طی سال‌های گذشته سابقه آموزش به زنان سرپرست و بدسرپرست را نیز در کارنامه خود دارد. همچنین بربری که از شاگردان آهنگر است، توانسته با بهره‌گیری از امکانات و فضای موجود در محل زندگی‌اش، فعالیت خود را در منزل آغاز کند و حدود دو هفته است که به همراه پسر یازده ساله‌اش کارگاه خود را راه‌اندازی کرده است. در این برنامه، با توجه به تصمیم او برای توسعه کسب‌وکار، کارشناسان برنامه راهنمایی‌ها و راهکارهای لازم را برای ادامه مسیر در اختیار وی قرار می‌دهند تا بتواند با دقت و برنامه‌ریزی، گام‌های بعدی را محکم‌تر بردارد.
برنامه «از خونه شروع کن» با هدف حمایت از مشاغل خانگی و تقویت کسب‌وکارهای کوچک خانوادگی تولید شده و تلاش دارد با معرفی نمونه‌های موفق، نقش این نوع فعالیت‌ها را در ایجاد درآمد و توانمندسازی خانواده‌ها برجسته کند.
این برنامه از گروه خانواده شبکه دو سیما و با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) تولید شده و هر پنجشنبه و جمعه حوالی ساعت ۱۸:۴۰ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

تازه های تولید و پخش تلویزیون و رادیو


مجموعه مستند «پاره‌های تن ایران» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مطهره عدالتخواه، روایتگر حمله به مدرسه شجره طیبه در جنگ رمضان امشب ساعت ۲۴ از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود.

مستند «پاره‌های تن ایران» مجموعه‌ای ۲۰ قسمتی است که تولید این مجموعه مستند کوتاه از ساعات اولیه حادثه تروریستی مدرسه شجره طیبه میناب تا روزهای پس از برگزاری مراسم چهلم شهدای این حادثه به طول انجامیده است.
این مجموعه مستند با تمرکز بر روایت خانواده‌های شهدای دانش‌آموز و معلم‌های مدرسه و با استفاده از تصاویر کمتر دیده‌شده لحظه اصابت موشک‌ها توسط دوربین‌های مداربسته، تصاویر امدادرسانی های اولیه گروهای مردمی و امدادی، تصاویر پیکرهای شهدا در بیمارستان و سردخانه، تلاش دارد حقیقت تلخ حادثه را با جزئیات دقیق به نمایش بگذارد.
پژوهش میدانی این مجموعه همزمان با تولید از افراد محلی، کسبه و ارگان‌هایی مانند هلال احمر، سازمان انتقال خون، شورای تأمین و شهرداری انجام شده است تا ابعاد مختلف فاجعه به‌طور جامع بازخوانی شود.
«پاره‌های تن ایران» که تولید آن از روزهای آغازین جنگ دوازده‌ روزه کلید خورد و در آن دوران هم روایتگر جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا بر علیه کشور عزیزمان ایران بود، در جریان جنگ رمضان نیز با پرداختن به روایت های مردم میناب از حمله موشکی به مدرسه شجره طیبه و شهدای مظلوم این جنایت پرداخته است.

این مجموعه محصول مرکز هنری رسانه‌ای نهضت است.

پژوهشگر، تهیه‌کننده و کارگردان: مطهره عدالتخواه، تصویربردار: مرتضی آخوندی، محمد عقیلی، علی کرامت‌خواه تدوین: علی کرامت‌خواه طراح لوگوتایپ وپوستر: عبدالمهدی آگاه‌منش
مدیر روابط عمومی: مینا دهقان

تازه های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری