۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۲۲:۲۱
منبع: نمایندگی کردستان
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان: دشمن تلاش می‌کند با اختلاف‌افکنی وحدت مردم را خدشه‌دار کند

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان: دشمن تلاش می‌کند با اختلاف‌افکنی وحدت مردم را خدشه‌دار کند

کردستان (ایسنا) - مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان گفت: دشمن امیدوار است آنچه را در میدان جنگ و فشار به دست نیاورده، از طریق اختلاف‌افکنی و ایجاد شکاف در میان مردم محقق کند.

حجت‌الاسلام برومند رازیانی شامگاه ۲تیرماه در جمع مردم شهرستان سنندج، با تسلیت فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی اظهار کرد: نهضت امام حسین(ع) مکتبی برای ایستادگی در برابر ظلم و دفاع از ارزش‌های دینی است و پیروی از این مسیر نیازمند بصیرت و پایبندی به ولایت است.

وی با اشاره به شرایط منطقه و تحولات اخیر افزود: بر اساس وعده‌های الهی در قرآن، اگر مؤمنان در مسیر حق استقامت داشته باشند، پیروزی نصیب آنان خواهد شد و این سنت الهی در طول تاریخ همواره تحقق یافته است.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان با تأکید بر نقش مردم در تحقق این وعده الهی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین عوامل پیروزی، ایستادگی و حضور مردم در صحنه است و هرچه این حضور آگاهانه‌تر و همراه با بصیرت باشد، تحقق نصرت الهی نیز نزدیک‌تر خواهد شد.

رازیانی همچنین با اشاره به تحولات سیاسی و مذاکرات اخیر تصریح کرد: مذاکره زمانی می‌تواند نتیجه‌بخش باشد که از موضع قدرت و با تکیه بر توان داخلی و حمایت مردم انجام شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی تأکید کرد و گفت: دشمن همواره تلاش می‌کند با ایجاد تفرقه در میان مردم و دامن زدن به اختلافات مذهبی، قومی یا سیاسی، جامعه را دچار چنددستگی کند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام و مذاهب در استان افزود: در کردستان شیعه و سنی در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و این همدلی و برادری سرمایه‌ای ارزشمند برای جامعه اسلامی است که باید حفظ و تقویت شود.

وی در پایان با اشاره به شخصیت حضرت ابوالفضل العباس(ع) خاطرنشان کرد: بصیرت، وفاداری و تبعیت از ولایت از مهم‌ترین ویژگی‌های حضرت عباس(ع) است و پیروی از این الگو می‌تواند راهنمای جامعه در عبور از چالش‌ها باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها