۱۴۰۵-۰۴-۰۳ | ۰۵:۲۵
از نظر اکثر آمریکایی‌ها جنگ علیه ایران هیچ توجیهی ندارد

نتایج یک نظرسنجی نشان داد

از نظر اکثر آمریکایی‌ها جنگ علیه ایران هیچ توجیهی ندارد

نتایج یک نظرسنجی رویترز/ایپسوس نشان می‌دهد که اکثر آمریکایی‌ها هیچ توجیهی برای جنگ علیه ایران نمی‌بینند و در مورد دوام آتش‌بس با تهران تردید دارند.

به گزارش ایسنا، نتایج نظرسنجی رویترز/ایپسوس نشان داد که اکثر آمریکایی‌ها از عاقلانه بودن جنگی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، علیه ایران آغاز کرده، در زمانی که نگرانی‌ها در داخل ایالات متحده در مورد آتش‌بس با ثبات تهران رو به افزایش است، متقاعد نشده‌اند.
بر اساس این نظرسنجی پنج روزه که روز دوشنبه به پایان رسید، تنها یک نفر از هر چهار آمریکایی معتقد است که توجیهی برای جنگ علیه ایران وجود دارد.
پیامدهای جنگ بر محبوبیت ترامپ نیز تأثیر گذاشته به طوریکه به ۳۴ درصد کاهش یافته است، که پایین‌ترین سطح در دوره دوم ریاست جمهوری اوست.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که تنها ۲۳ درصد از پاسخ‌دهندگان، از جمله حدود نیمی از جمهوری‌خواهان، معتقدند که موضع ایالات متحده در قبال ایران قوی‌تر از قبل از جنگ است، در حالی که حدود ۳۵ درصد معتقدند که موضع واشنگتن ضعیف شده است.
درخصوص توافق اولیه‌ای که ترامپ و مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در ۱۷ ژوئن امضا کردند، ۶۳ درصد از آمریکایی‌ها ابراز تردید کردند که این توافق بتواند به صلح پایدار بین دو کشور منجر شود، در حالی که تنها ۱۸ درصد معتقد بودند که دستیابی به صلح پایدار امکان‌پذیر است.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که میزان محبوبیت ترامپ در خصوص هزینه‌های زندگی به ۲۲ درصد کاهش یافته است، رقمی نزدیک به پایین‌ترین نقطه خود در دوران ریاست جمهوری او.
در همین زمینه، به گزارش رویترز، سنای آمریکا که تحت کنترل جمهوری‌خواهان است، روز سه‌شنبه لایحه‌ای را با هدف «توقف اقدام نظامی آمریکا علیه ایران» تصویب کرد.
ایالات متحده و رژیم اسرائیل در ۲۸ فوریه جنگی را علیه ایران آغاز کردند که تقریباً ۴۰ روز طول کشید.
انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان