۱۴۰۵-۰۴-۰۴ | ۰۲:۳۹
هشدار سونامی پس از وقوع زمین‌لرزه ۷.۱ ریشتری در ونزوئلا +ویدیو

هشدار سونامی پس از وقوع زمین‌لرزه ۷.۱ ریشتری در ونزوئلا +ویدیو

بر اساس اعلام نهادهای پایش مستقر در آمریکا، یک زمین‌لرزه شدید به بزرگی ۷.۱ ریشتر روز چهارشنبه ونزوئلا را لرزاند و موجب صدور هشدارهای سونامی در منطقه کارائیب شد.

به گزارش ایسنا، به نوشته نیویورک تایمز، مرکز هشدار سونامی اقیانوس آرام آمریکا برای مناطق ساحلی پورتوریکو، جزایر ویرجین آمریکا و جزایر ویرجین انگلیس هشدار سونامی صادر کرد.

این مرکز اعلام کرد افرادی که در این مناطق در دریا یا نزدیک سواحل هستند، باید فورا از آب خارج شوند، سواحل را ترک کنند و از بنادر فاصله بگیرند.



همچنین احتمال وقوع امواج سونامی در سواحل ونزوئلا، بونایر، کوراسائو و آروبا نیز مطرح شده است.

بر اساس داده‌های سازمان زمین‌شناسی آمریکا، این زمین‌لرزه ساعت ۶:۰۴ عصر به وقت ونزوئلا و در حدود ۲۷ کیلومتری شمال‌غربی مونتالبان در ونزوئلا رخ داده است.



سازمان زمین‌شناسی آمریکا اعلام کرد که با ادامه بررسی داده‌ها، ممکن است بزرگی اعلام‌شده زمین‌لرزه بازبینی شود.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان