به گزارش ایسنا، این همکاری سه جانبه میان ترکیه، مصر و آذربایجان قابل توجه است زیرا این سه کشور برای نخستین بار با یکدیگر همکاری از این دست دارند. همچنین حلقه جدیدی از همکاری میان آنکارا و قاهره به شمار می رود که اخیرا رزمایشهای نظامی مشترک را در مصر به پایان رساندند.
وزارت دفاع ترکیه در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: این تمرین شامل تلاش برای بهبود ظرفیتهای عملیاتی و اجرای اقدامات جدید در زمینه عملیات هوایی فنی و تاکتیکی می شود و از ۲۲ ژوئن لغایت ۳ ژوئیه ادامه دارد.
در همین راستا، سخنگوی وزارت دفاع ترکیه روز پنجشنبه اظهار داشت که این رزمایش با عنوان «عقاب سهگانه» برگزار می شود و دو جنگنده سوخو-۲۵ از آذربایجان و پنج جنگنده اف-۱۶ از مصر در آن مشارکت دارند.
وی توضیح داد که مانورهای «عقاب آناتولی» که در ابتدا برای همین دوره برنامهریزی شده بود، جهت تطبیق با تحولات جاری و اجلاس آتی ناتو در ترکیه اصلاح شد و اکنون با فرمت رزمایشهای «عقاب سهگانه» با مشارکت ترکیه، آذربایجان و مصر برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
