۱۴۰۵-۰۴-۰۵ | ۱۳:۵۷
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
امام‌جمعه موقت زاهدان: برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی ضروری است

امام‌جمعه موقت زاهدان: برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی ضروری است

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - امام‌جمعه موقت زاهدان با تأکید بر ضرورت برخورد قاطع دستگاه قضایی با مفسدان اقتصادی، محتکران و گران‌فروشان، خواستار رسیدگی جدی به مطالبات معیشتی مردم و کنترل بازار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالحسین سجادی پنجم تیر در بخشی از خطبه‌های این هفته نماز جمعه زاهدان با اشاره به فرارسیدن هفتم تیر و سالروز شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی، از تلاش‌های دستگاه قضایی قدردانی و بیان کرد: برخورد قانونی و قاطع با اخلالگران اقتصادی، محتکران، گران‌فروشان و مفسدان اقتصادی، مطالبه جدی مردم است.

وی همچنین از مسئولان خواست با استفاده از همه ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات معیشتی، کنترل قیمت کالاها و خدمت‌رسانی صادقانه به مردم اقدام کنند و افزود: همه دستگاه‌ها باید در چارچوب قانون برای حفظ آرامش، انسجام و امید در جامعه تلاش کنند.

امام‌جمعه موقت زاهدان با قدردانی از نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، نیروهای انتظامی و امنیتی، امنیت و اقتدار کشور را مرهون ایثار و فداکاری آنان دانست و بر توجه بیشتر به مطالبات این نیروها تأکید کرد.

سجادی در بخش دیگری از سخنان خود، حفظ وحدت ملی و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را عامل اقتدار کشور در برابر تهدیدهای دشمنان عنوان کرد.

وی همچنین با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، تقوا را بزرگ‌ترین سفارش الهی و بهترین سرمایه انسان در دنیا و آخرت دانست و گفت: آینده جهان به دست انسان‌های مؤمن و باتقوا رقم خواهد خورد.

امام‌جمعه موقت زاهدان با تسلیت سالروز شهادت امام سجاد (ع)، آن حضرت را پیام‌رسان نهضت عاشورا خواند و از هیأت‌های مذهبی و مردم برای برگزاری باشکوه مراسم عزاداری ماه محرم قدردانی کرد.

وی در پایان بر حفظ و تقویت فرهنگ عاشورا تأکید و برای عزت، وحدت، رفع مشکلات اقتصادی و تعجیل در فرج حضرت ولی‌ عصر (عج) دعا کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها