۱۴۰۵-۰۴-۰۶ | ۱۱:۰۷
منبع: نمایندگی مرکزی
دستور توقف برداشت مواد معدنی از تالاب میقان صادر شد

دستور توقف برداشت مواد معدنی از تالاب میقان صادر شد

مرکزی (ایسنا) - مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان مرکزی از صدور دستور توقف عملیات برداشت مواد معدنی توسط شرکت املاح معدنی از تالاب میقان بوسیله اداره کل حفاظت محیط زیست استان خبر داد.

امیر انصاری با اعلام این خبر اظهار کرد: به ‌دلیل رعایت نکردن ضوابط قانونی و زیست‌محیطی از سوی بهره‌بردار و نیز آسیب‌های جدی به اکوسیستم تالاب میقان، فعالیت برداشت مواد معدنی در این منطقه متوقف شده است.

وی از مهم‌ترین دلایل این تصمیم را ارائه نشدن طرح احیا و بهسازی، نبود طرح ارزیابی و مدیریت زیست‌محیطی و نداشتن برنامه علمی و فنی برای برداشت مواد معدنی عنوان کرد و افزود: احداث جاده جدید بدون هماهنگی و جمع نکردن جاده‌های قدیمی در محدوده تالاب، خسارت‌های منفی بر ساختار و عملکرد تالاب وارد کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از محیط زیست استان مرکزی، در روز ۶ تیرماه، به گفته انصاری، تا زمانی که شرکت مربوطه رویه‌های خود را اصلاح و مجوزهای لازم را دریافت نکند، فعالیت آن ممنوع خواهد بود و محیط‌زیست نیز با هرگونه تخلف قاطعانه برخورد می‌کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها