۱۴۰۵-۰۴-۰۶ | ۱۳:۴۰
کارشناس بی‌بی‌سی: ایران در نیمه دوم عالی بود/ رامین عجب بازیکنی است

کارشناس بی‌بی‌سی: ایران در نیمه دوم عالی بود/ رامین عجب بازیکنی است

دنی مورفی، کارشناس بی‌بی‌سی و هافبک پیشین تیم ملی انگلیس، پس از تساوی یک بر یک ایران و مصر در گروه G جام جهانی ۲۰۲۶، از عملکرد تیم ملی ایران تمجید کرد

به گزارش ایسنا، تیم‌های ملی فوتبال ایران و مصر در سومین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۲۶ به تساوی یک بر یک رسیدند.

دنی مورفی، کارشناس بی‌بی‌سی و هافبک پیشین تیم ملی انگلیس به تمجید از عملکرد تیم ملی ایران پرداخت و با اشاره به گل زاویه بسته رامین رضاییان گفت: ضربه از زاویه بسته فوق‌العاده بود. شما فکر می‌کردید او توپ را به طارمی پاس می‌دهد اما او محکم به سمت دروازه شوت زد. چه بازیکن خوبی.

او در ادامه افزود: فکر می‌کنم ایران در نیمه دوم با اعتماد به نفس و باور بالا به میدان آمد. آن‌ها برای مصر مشکل ایجاد کردند و به تدریج بر بازی مسلط شدند. آن‌ها یک تیم خوب به نظر می‌رسند.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی