شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۵
معاون استاندار کردستان: عاملان حمله تروریستی بانه مجازات خواهند شد

معاون استاندار کردستان: عاملان حمله تروریستی بانه مجازات خواهند شد

کردستان (ایسنا) - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان با محکوم کردن حمله تروریستی شامگاه پنجم تیرماه به ایست و بازرسی شهرستان بانه، از شهادت دو نفر از پرسنل نیروی انتظامی، مجروح شدن دو مأمور و سه شهروند از جمله یک کودک سه‌ساله خبر داد و تأکید کرد که نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی عاملان این جنایت را رها نخواهند کرد.

مهندس علی‌اکبر ورمقانی، با محکوم کردن حمله کور ضدانقلاب به ایست و بازرسی شهرستان بانه در شامگاه پنجم تیرماه، اظهار کرد: در این اقدام تروریستی، دو نفر از پرسنل جان‌برکف نیروی انتظامی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و دو نفر دیگر از نیروهای انتظامی مجروح شدند.

وی افزود: در این حادثه همچنین سه نفر از عابران، از جمله یک کودک سه‌ساله، مجروح شدند که این اقدام، بار دیگر ماهیت ضدانسانی و کور عاملان این جنایت را به نمایش گذاشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان تصریح کرد: ضدانقلاب بداند نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران آنها را رها نخواهند کرد و انتقام خون شهیدان و حق مجروحان را از آنان خواهند گرفت.

ورمقانی ادامه داد: یک‌بار دیگر در سرزمین مجاهدت‌های خاموش، خون برادران اهل تشیع و اهل تسنن در هم آمیخت تا از وحدت، انسجام و امنیت کردستان عزیز حراست کنند و این همدلی و برادری، سرمایه ارزشمند مردم استان است که با چنین اقدامات کور و تروریستی خدشه‌دار نخواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها