۱۴۰۵-۰۴-۰۷ | ۱۳:۳۱
عضو هیات رئیسه مجلس: مذاکره ادامه مسیر مبارزه برای استیفای حقوق مردم است

عضو هیات رئیسه مجلس: مذاکره ادامه مسیر مبارزه برای استیفای حقوق مردم است

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه نباید مذاکرات را به معنای بیعت با آمریکا یا رژیم صهیونیستی تلقی کرد، گفت: مذاکره در نگاه جمهوری اسلامی، ادامه مسیر مبارزه برای استیفای حقوق ملت ایران است.

محمد رشیدی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه ملت ایران مقتدر و سربلند است، گفت: نباید مذاکرات را به معنای بیعت با آمریکا یا رژیم صهیونیستی تلقی کرد؛ چنین برداشتی کاملا نادرست است و با واقعیت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همخوانی ندارد.

وی افزود: مذاکره در نگاه جمهوری اسلامی، ادامه مسیر مبارزه برای استیفای حقوق ملت ایران است. سال‌ها منابع و دارایی‌های کشور در خارج از ایران با محدودیت و فشارهای یک‌جانبه مواجه و فروش نفت با مانع‌تراشی روبه‌رو بود لذا اکنون باید هدف اصلی مذاکره رفع این موانع و بازگرداندن حقوق ملت باشد.

رشیدی تاکید کرد: این روند در نهایت برای قدرتمندتر شدن ایران و تقویت موقعیت کشور در مواجهه با چالش‌های آینده است.

نماینده کرمانشاه در مجلس با تاکید بر ضرورت اعتماد به تصمیمات کلان نظام، اظهار کرد: مذاکره تصمیم فردی یا جناحی نیست بلکه تصمیم نظام جمهوری اسلامی است؛ همه باید در عین آگاهی و هوشیاری، نسبت به آن نگاه دقیق و حمایتی داشته باشیم. البته نظارت، دقت و همراهی برای تضمین منافع ملی ضروری است و همه دستگاه‌ها و جریان‌ها باید در این مسیر کمک کنند.

رشیدی توضیح داد: مذاکره در چارچوب تامین منافع ملی تعریف می‌شود و هدف آن تقویت قدرت چانه‌زنی کشور است، نه عقب‌نشینی از حقوق ملت ایران.

این عضو هیات رئیسه مجلس همچنین با اشاره به وضعیت اقتصادی و فشارهای ناشی از تحریم‌ها گفت: یکی از اهداف اصلی سیاست خارجی کشور، رفع موانع اقتصادی و تسهیل دسترسی ایران به حقوق مالی و تجاری خود در عرصه بین‌المللی است.

وی به فضای رسانه‌ای و جنگ روایت‌ها در موضوع مذاکرات اشاره و اظهار کرد: لازم است افکار عمومی با دقت و آگاهی موضوعات را دنبال کنند و اجازه ندهند تحلیل‌های نادرست موجب ایجاد دوگانه‌های کاذب در جامعه شود.

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی