۱۴۰۵-۰۴-۰۸ | ۰۸:۰۸
منبع: نمایندگی گیلان
یک مسئول: مردم با حضور خود در تجمعات شبانه بسیاری از شیطنت‌های دشمن را نابود کردند

یک مسئول: مردم با حضور خود در تجمعات شبانه بسیاری از شیطنت‌های دشمن را نابود کردند

گیلان (ایسنا) - معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان با اشاره به تجمعات شبانه، گفت: مردم با حضور خود بسیاری از شرارت‌ها و شیطنت‌های دشمن را نابود کردند و با توجه به حضور مردم و امنیت، دشمن هیچ اقدامی نمی‌تواند انجام دهد.

حجت الاسلام رضازاده شامگاه هفتم تیر در حاشیه تجمعات شبانه مردم رشت در جمع خبرنگاران، ضمن تسلیت ایام محرم و سالروز شهادت دکتر بهشتی معمار دستگاه قضا و ۷۲ تن از یاران با وفا و انقلابی‌اش، اظهار کرد: در روزهای جنگ هستیم و دشمن شرور همچنان اقدامات نظامی را علیه ما انجام می‌دهد.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای جنگ تحمیلی به ویژه سرداران شهید، افزود: همه سرداران با اقدامات خود موجب تحولات عظیم جنگی شدند و جهان را به حیرت وا داشتند.

حجت‌الاسلام رضازاده با اشاره به تلاش‌های شهید نائینی تصریح کرد: شهید نائینی سخنگوی سپاه پاسداران، انسان بسیار بزرگی بود که وقتی گزارش از جنگ می‌داد آرامش در وجود او موج می‌زد و این آرامش قابل تسری به همه آحاد جامعه بود.

وی با بیان اینکه امروز خلأ همه شهیدان را احساس می‌کنیم، افزود: هر کدام از ما باید تلاش کنیم این خلاء نظامی، امنیتی و اجتماعی را پر کنیم و هر بخشی از این کار بر عهده تک تک ما است.

حجت‌الاسلام رضازاده با اشاره به حضور مردم در خیابان، تاکید کرد: ما هم در بخش امنیت اقتصادی و فرهنگی و سایر حوزه‌ها باید ایجاد امنیت کنیم.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان با اشاره به اینکه به تعبیر بزرگان امنیت پایه مردمی دارد، گفت: عمق‌بخشی به امنیت بر عهده مردم است.

وی با بیان اینکه حضور مردم در خیابان موجب ایجاد امنیت شد و به بهترین شکل امنیت را ایجاد کردند، افزود: مردم با حضور خود بسیاری از شرارت‌ها و شیطنت‌های دشمن را نابود کردند و با توجه به این حضور مردم و ملت و امنیت، دشمن هیچ اقدامی نمی‌تواند انجام دهد.

حجت‌الاسلام رضازاده با بیان اینکه تمام جوشش‌هایی که در اسلام به ثمر رسیده و بروز کرده از جمله انقلاب اسلامی، به برکت خون سالار شهیدان بوده، تصریح کرد: شهید بهشتی در پرتو همین انقلاب حسینی، معمار دستگاه قضا بود و تحولات عظیمی به وجود آورد.

وی با اشاره به اینکه رهبر شهید ما بارها و بارها در فرامین و صحبت‌هایشان نکات بسیار ارزنده‌ای راجع به قوه قضاییه بیان فرمودند، تاکید کرد: از جمله اینکه فرمودند دستگاه قضا قبلاً به نام عدالتخانه و دستگاه عدلیه معروف بوده و امروز مردم ما بایستی احساس کنند دستگاه قضا به عنوان عدالتخانه محل امنی برای پناه جستن به این دستگاه و به این خانه است و مردم بایستی احیا و احقاق حقوق خود را از این دستگاه طلب کنند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان تصریح کرد: تمام تلاش خود را در جهت احقاق حقوق مردم به کار خواهیم بست و همه باید درراستای افزایش امنیت پایدار ملی و اجتماعی؛ کوشا باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها