۱۴۰۵-۰۴-۰۸ | ۰۹:۰۴
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
۴۳ هزار حامی، همراه ۱۰ هزار فرزند نیازمند/ دعوت دانشگاهیان به پویش «جوان آینده‌ساز»

 مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی خبر داد

۴۳ هزار حامی، همراه ۱۰ هزار فرزند نیازمند/ دعوت دانشگاهیان به پویش «جوان آینده‌ساز»

خراسان جنوبی (ایسنا) -  مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی با اشاره به مشارکت گسترده خیران در طرح اکرام ایتام و محسنین گفت: اکنون بیش از ۴۳ هزار حامی، حمایت از ۱۰ هزار و ۵۹۹ فرزند نیازمند استان را بر عهده دارند و کمیته امداد تلاش می‌کند با اجرای طرح «جوان آینده‌ساز»، دامنه این مشارکت را در محیط‌های دانشگاهی گسترش دهد.

محمد عرب در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جامعه دانشگاهی همواره در کنار نقش علمی و آموزشی خود، در عرصه مسئولیت‌های اجتماعی نیز حضوری فعال داشته و بخشی از این همراهی در حمایت از فرزندان نیازمند و ایتام استان نمود پیدا کرده است.

وی با اشاره به اجرای طرح اکرام ایتام و محسنین افزود: این طرح بر پایه مشارکت‌های مردمی شکل گرفته و زمینه حمایت مستمر از کودکانی را فراهم می‌کند که به دلایل مختلف نیازمند پشتیبانی خیران هستند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ هزار و ۵۹۹ فرزند زیر پوشش این طرح قرار دارند که از این تعداد، دو هزار و ۴۴۵ نفر از ایتام و هشت هزار و ۱۵۴ نفر از فرزندان محسنین هستند.

عرب با بیان اینکه ۴۳ هزار و ۴۲۲ حامی در استان با این فرزندان همراهی می‌کنند، تصریح کرد: کمک‌های این حامیان در بخش‌های مختلف از جمله تأمین هزینه‌های معیشتی، تحصیلی، درمانی و فرهنگی نقش مهمی در کاهش دغدغه‌های خانواده‌های تحت حمایت داشته است.

وی از اجرای طرح «جوان آینده‌ساز» به عنوان یکی از برنامه‌های جدید کمیته امداد یاد کرد و گفت: این طرح با هدف جلب مشارکت اساتید، دانشجویان و سایر اعضای جامعه دانشگاهی طراحی شده تا فرهنگ نیکوکاری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی بیش از گذشته در مراکز علمی تقویت شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی ابراز امیدواری کرد با آغاز سال تحصیلی جدید و حضور گسترده‌تر کارشناسان این نهاد در دانشگاه‌ها، شمار حامیان افزایش یابد و ظرفیت ارزشمند دانشگاهیان برای حمایت از فرزندان نیازمند بیش از گذشته به کار گرفته شود.
عرب در پایان خاطرنشان کرد: حمایت از ایتام تنها به تأمین مالی محدود نمی‌شود، بلکه این همراهی، سرمایه‌ای ارزشمند برای ایجاد امید، تقویت اعتماد به نفس و فراهم کردن آینده‌ای بهتر برای فرزندان تحت حمایت محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به واحدهای اکرام و محسنین در اداره‌کل و دفاتر کمیته امداد سراسر استان، ارسال عدد «۱» به سامانه ۳۰۰۰۳۳۳۳۵۶، مراجعه به سامانه ekram.emdad.ir یا استفاده از بازوی «حامی‌باش» در سکوی «بله»، نسبت به انتخاب فرزند معنوی خود اقدام کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها