دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ | ۱۲:۲۱
منبع: نمایندگی لرستان
هماهنگی‌های لازم جهت حضور زائران لرستانی در تشییع پیکر رهبر شهید ‌ انجام شده است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان: ‌

هماهنگی‌های لازم جهت حضور زائران لرستانی در تشییع پیکر رهبر شهید ‌ انجام شده است

لرستان (ایسنا) - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از انجام هماهنگی‌های لازم در استان جهت حضور زائران لرستانی در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید خبر داد.

میثم محتشم دوشنبه هشتم تیر در جلسه شورای اطلاع‌رسانی لرستان که به مناسبت هماهنگی برنامه‌های تشییع پیکر پاک قائد شهید امت برگزار شد بر لزوم ارج نهادن به مقام شهدا و رهبر شهید تاکید و برای رهبر معظم انقلاب اسلامی آرزوی توفیق کرد.

وی گفت: دستور جلسات هماهنگی برای تشییع پیکر مطهر رهبر شهید تدوین و هماهنگی‌های لازم صورت گرفته و از روز شنبه، جلسات آغاز و مصوبات به تمامی ارگان‌ها ابلاغ شده است.

این مسئول با اشاره به اهمیت رویداد پیش روی کشور و جهان اسلام، اظهار کرد: جلسات هماهنگی در سراسر کشور و به تبع استان لرستان به صورت یکپارچه برگزار می‌شود و این نشان از اهمیت موضوع دارد.

محتشم با بیان اینکه امروز مهمترین مسئله همین است و تمام جهان بر روی کشور ما متمرکز شده تا شاهد ادای دِین ما باشند، بیان کرد: با توجه به ارادت ویژه استان لرستان به مقام معظم رهبری، اکنون زمان آن است که این ارادت را عملا اثبات کنیم و شعار "علمدار ولایت، لرستان به فدایت" را در عمل به منصه ظهور برسانیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها