محمد حسینی در بازدید از مراکز خرید این شهرستان از تداوم روندخرید تضمینی گندم از کشاورزان شهرستان میامی خبر داد و افزود: تاکنون ۱۲ هزار و ۱۵۰ تن گندم از بهرهبرداران شهرستان میامی توسط مراکز خریدتضمینی تحویل و خریداری شده است.
وی اظهار کرد: همزمان با ادامه فصل برداشت، عملیات خریدتضمینی گندم با هدف حمایت از تولیدکنندگان، تأمین امنیت غذایی و تسهیل درتحویل محصول، بهصورت منظم درمراکزخرید شهرستان درحال انجام است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه روندتحویل محصول همچنان ادامه دارد اضافه کرد: تلاش می شود با فراهمسازی زیرساختهای لازم، افزایش آمادگی مراکزخرید و هماهنگی عوامل اجرایی، خدمات مطلوب و سریع به بهرهبرداران ارائه شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در دوشنبه هشتم تیر، حسینی با تأکید براهمیت خرید تضمینی محصولات راهبردی تصریح کرد: خرید تضمینی گندم، علاوه بر حمایت ازکشاورزان، نقش مؤثری در حفظ پایداری تولید و تأمین ذخایر استراتژیک کشور دارد و از اینرو تمامی ظرفیتهای شهرستان برای اجرای مطلوب این طرح بهکار گرفته شده است.
وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری کشاورزان، عوامل مراکز خرید و دستگاههای اجرایی مرتبط، از بهرهبردارانی که هنوز موفق به تحویل محصول خود نشدهاند؛ خواست در اسرع وقت با مراجعه به مراکز خرید مجاز، نسبت به تحویل گندم تولیدی اقدام کنند تا فرآیند خرید در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.
به گزارش ایسنا- تاکنون قریب ۳۵ هزار تن گندم از شهرستانهای هشتگانه استان سمنان خریداری شده است.
انتهای پیام
