۱۴۰۵-۰۴-۰۹ | ۰۹:۲۸
منبع: نمایندگی گلستان
۳۰ نیروگاه سه مگاواتی تا پایان مرداد در گلستان به بهره‌برداری می‌رسد

مدیر احداث نیروگاه‌های خورشیدی استان:

۳۰ نیروگاه سه مگاواتی تا پایان مرداد در گلستان به بهره‌برداری می‌رسد

گلستان (ایسنا) - مدیر احداث نیروگاه‌های خورشیدی گلستان با اشاره به شتاب توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان گفت: از سال ۱۴۰۴ تاکنون روند احداث نیروگاه‌های خورشیدی در گلستان وارد مرحله جهش شده و تا پایان مردادماه امسال تعداد نیروگاه‌های سه مگاواتی استان به ۳۰ واحد خواهد رسید.

سید مرتضی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سال ۱۴۰۴ و بهار ۱۴۰۵ را می‌توان فصل جهش توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در گلستان دانست، زیرا در این مدت روند احداث و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی با سرعت قابل توجهی دنبال شده است.

وی افزود: در طول سال گذشته و ماه‌های ابتدایی سال جاری، تقریباً هر هفته یک نیروگاه سه مگاواتی آماده بهره‌برداری شده و این روند همچنان ادامه دارد. برنامه‌ریزی انجام‌ شده به گونه‌ای است که در ماه‌های تابستان نیز افتتاح نیروگاه‌های جدید به صورت مستمر انجام شود.

مدیر احداث نیروگاه‌های خورشیدی گلستان گفت: تا پایان مرداد ماه، تعداد نیروگاه‌های سه مگاواتی استان به ۳۰ واحد خواهد رسید و هر هفته شاهد بهره‌برداری از یکی از این نیروگاه‌ها خواهیم بود که این موضوع نشان‌دهنده سرعت مناسب اجرای پروژه‌های انرژی خورشیدی در گلستان است.

وی با بیان اینکه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی نقش مهمی در تأمین برق پایدار استان دارد، افزود: هر یک از نیروگاه‌های سه مگاواتی ظرفیت تأمین برق مورد نیاز حدود ۱۵ روستا را دارد و بهره‌برداری از این نیروگاه‌ها می‌تواند علاوه بر کمک به کاهش ناترازی برق، پایداری شبکه توزیع و افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد تولید برق استان را به دنبال داشته باشد.

حسینی در پایان یادآور شد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر تأمین برق، گامی مؤثر در کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی، حفاظت از محیط زیست و استفاده بهینه از ظرفیت‌های اقلیمی گلستان است و با تداوم این روند، استان به یکی از مناطق پیشرو در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر کشور تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها