۱۴۰۵-۰۴-۱۰ | ۱۴:۱۳
منبع: نمایندگی فارس
صادرات گلاب و عرقیات گیاهی میمند ۲.۴ میلیون دلار ارزآوری داشت

صادرات گلاب و عرقیات گیاهی میمند ۲.۴ میلیون دلار ارزآوری داشت

فارس (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد از ارزآوری ۲ میلیون و ۴۲۰ هزار دلاری صادرات گلاب و عرقیات گیاهی بخش میمند خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از ۹۹۲ تن از این محصولات به بازارهای کشورهای حوزه خلیج فارس، اتحادیه اروپا، انگلستان، کره جنوبی و کانادا صادر شد.

حبیب کوهکن، چهارشنبه ۱۰ تیر در نشست جهادکشاورزی فیروزآباد با اشاره به ظرفیت بالای صادراتی گلاب و عرقیات گیاهی اظهار کرد: طی سال گذشته، بیش از ۹۹۲ تن گلاب، نسترن، بیدمشک و سایر عرقیات گیاهی میمند به کشورهای حوزه خلیج فارس، اتحادیه اروپا، انگلستان، کره جنوبی و کانادا صادر شده که ۲ میلیون و ۴۲۰ هزار دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشته است.

وی با بیان اینکه ۱۲۳ کارگاه عرقیات‌گیری در شهرستان فیروزآباد فعالیت دارند، افزود: سالانه بیش از ۲۶ میلیون لیتر گلاب و انواع عرقیات گیاهی در این شهرستان تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد ادامه داد: از مجموع این کارگاه‌ها، ۲۵ واحد به‌صورت صنعتی و ۹۸ واحد به‌صورت نیمه‌صنعتی و سنتی فعالیت می‌کنند.

کوهکن اظهار کرد: از مجموع تولیدات سالانه عرقیات گیاهی در شهرستان، ۱۳ میلیون لیتر به گلاب اختصاص دارد و مابقی را سایر عرقیات گیاهی تشکیل می‌دهد.

وی با اشاره به وجود ۱۹۶۰ هکتار باغ گل محمدی در شهرستان فیروزآباد گفت: بیش از ۷۵ درصد این باغ‌ها در بخش میمند قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد با بیان اینکه واحدهای گلاب‌گیری تنها ۵۰ درصد محصول گل محمدی تولیدی را فرآوری می‌کنند، افزود: مابقی محصول برای فرآوری به سایر شهرستان‌ها و استان‌های کشور ارسال می‌شود.

کوهکن در پایان، بخش میمند شهرستان فیروزآباد را یکی از مهم‌ترین قطب‌های تولید و تکمیل زنجیره فرآوری گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی کشور دانست.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها