۱۴۰۵-۰۴-۱۰ | ۱۴:۲۶
منبع: نمایندگی سمنان
لزوم به تصویر کشیدن وفاداری امت اسلامی به امام شهید در آیین بدرقه

نماینده ولی فقیه در استان سمنان تاکید کرد:

لزوم به تصویر کشیدن وفاداری امت اسلامی به امام شهید در آیین بدرقه

سمنان (ایسنا) - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، از آیین تشییع رهبری شهید انقلاب به‌عنوان یک پدیده بسیار خاص، منحصربه‌فرد و کم‌نظیر تاریخی نام برد و گفت: تشییع قائد شهید در قم و بدرقه پیکر مطهر در تهران، مشهد و عراق، آن‌هم در این ابعاد چند میلیونی یک رویداد کم‌نظیر در تاریخ اسلام است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی چهارشنبه ۱۰ تیر در آیین رونمایی از جشنواره ملی تولیدات هنری بعثت مردم که با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان و معاون آموزش و پرورش استان در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد بر ضرورت به تصویر کشیدن وفاداری امت اسلامی به امام شهید و مشارکت همگان در برپایی آیین‌های بدرقه رهبری شهید تاکید و اظهار کرد: باید در این آیین‌ها، وفاداری امت اسلامی به امام شهید را به بهترین نحو نشان دهیم.

وی با بیان اینکه آیین تشییعی در این ابعاد در تاریخ کم‌نظیر است ادامه داد: حضو ۱۰ میلیونی مردم ایران در تشییع بیادماندنی امام خمینی(ره) در سال ۶۸ که کشورمان جمعیت به مراتب کمتری داشت، گویای دلبستگی مردم به امام جامعه مسلمین و بنیانگذار جمهوری اسلامی بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطیعی با بیان اینکه شهادت یک رهبر آن هم در جنگ سرافرازانه با شقی‌ترین دولت‌های تروریستی یک اتفاق کم‌نظیر در تاریخ است ادامه داد: اگرچه ما در دوران گذشته شاهد نمونه‌هایی از شهادت مراجع تقلید و علما و دانشمندان بودیم؛ اما شهادت رهبری معظم انقلاب در جنگ رمضان، یک رویداد یگانه و بی بدیل است.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه به دلایل تاریخی، سیاسی آیین تشییع اکثر ائمه اطهار در خفا، شبانه و یا با حضور تعداد محدودی از مردم برگزار می‌شده است افزود: البته آیین تشییع برخی ائمه مانند امام کاظم(ع) و یا امام رضا(ع) نیز در نسبت با شرایط آن دوره‌ها و در حد امکانات آن زمان در سطح گسترده‌تری برگزار شده است.

امام جمعه سمنان حضور سران و مسئولان عالی‌رتبه‌ای از ۳۰ کشور دنیا و همچنین شخصیت‌های مذهبی و فرهنگی از ۹۰ کشور در آیین تشییع رهبری شهید را نمودی از اهمیت کم‌نظیر این رویداد برشمرد و گفت: همین حضور گسترده، آیین تشییع و بدرقه رهبری شهید را به یک رویداد بی‌بدیل و کم‌نظیر در دنیا بدل کرده است.

مطیعی از رهبری شهید انقلاب به‌عنوان یکی از ایرانی‌ترین رهبران تاریخ کشورمان نام برد و افزود: رهبری شهید جدای از توجه عمیق به اسلامیت نظام، همواره توجه بسیار ویژه‌ای به وطن‌دوستی و پاسداشت مولفه‌های ایرانی داشتند.
وی با اشاره به اشاره معروف رهبری شهید به خواندن سرود«ای ایران» حاج محمود کریمی گفت: رهبری شهید از گذشته‌های دور به جنبه‌های سرزمینی و ایرانی توجه ویژه داشتند اما این نمودها در دو سه سال اخیر بسیار جلوه‌گر تر شده بود.

نماینده ولی فقیه در استان در بخش دیگری با تمجید از تلاش‌های جهاددانشگاهی استان برای برپایی هرچه باشکوه‌تر آیین بدرقه رهبری شهید و خدمات‌دهی به زوار عبوری از استان گفت: انتظار می‌رود که همه دستگاه‌ها در آیین‌های مرتبط با این رویداد مشارکت کنند.

وی با تقدیر از برنامه‌ریزی جهاددانشگاهی استان برای برپایی یک جشنواره فاخر ملی در پاسداشت بعثت مردم و تشییع میلیونی رهبری شهید خاطرنشان کرد: نخستین جشنواره تولیدات هنری بعث مردم یک رویداد فاخر است و انتظار می‌رود که دیگر دستگاه‌ها نیز جهاددانشگاهی را در برپایی این جشنواره یاری کنند.

امام جمعه سمنان بر لزوم توجه ویژه به اهداف تعیین‌شده در این جشنواره ملی تأکید و تصریح کرد: گردآوری و انتشار آثار برتر این رویداد ملی می‌تواند به معرفی رهبری شهید به نسل جوان‌تر و ثبت ماندگار بدرقه رهبری شهید کمک کند.

به گزارش ایسنا در این دیدار از پوستر اولین جشنواره ملی تولیدات هنری بعثت مردم رونمایی شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها