۱۴۰۵-۰۴-۱۰ | ۱۷:۰۶
ویدیو/ خاطره‌ کوثری از حضور رهبر شهید و فرزندان ایشان در جنگ

ویدیو/ خاطره‌ کوثری از حضور رهبر شهید و فرزندان ایشان در جنگ

اسماعیل کوثری، نماینده تهران ضمن بیان خاطراتی از حضور رهبر شهید و فرزندان ایشان در ۸ سال جنگ تحمیلی، تدابیر ایشان در جنگ ۱۲ روزه و همچنین آینده‌نگری برای جنگ رمضان را تشریح کرد.

اسماعیل کوثری فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله با حضور در استودیو ایسنا، درباره پیام حضور میلیونی مردم در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید،‌ گفت: حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع دموکراسی واقعی را به دنیا نشان می‌دهد.

نماینده تهران در مجلس ادامه داد: رهبر شهید انقلاب همه هستی‌شان را برای عزت و اقتدار ملت گذاشتند. مردم رهبری را از دست دادند که قلب‌ها را تسخیر کرده بود و با دل‌ها صحبت می‌کرد.

کوثری با اشاره به پیگیری‌های رهبر شهید برای ساخت موشک تولید داخل، افزود: شهید حاجی‌زاده در جلسه‌ای به ما گفت که وقتی فرمانده هوافضا شده بود، چهار نامه به رهبر شهید انقلاب درباره درخواست فروش موشک به ایران از سوی کشورهایی که از شوروی سابق جدا شده‌اند، نوشته بودند، در پاسخ رهبر شهید به آن‌ها گفته بود که موشک تولید کنید نه اینکه بخرید.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان خاطره‌ای از حضور رهبر شهید در دوران ۸ سال دفاع مقدس، گفت: رهبر شهید انقلاب نقل می‌کردند که در روزهای ابتدای جنگ در غرب تهران بعد از شنیدن صدای بمباران، به بیت امام (ره) رفتند و آن‌جا از امام (ره) مجوز خواستند که با تائید امام راحل،‌ ستاد جنگ‌های نامنظم را تشکیل دادند که بسیار موثر بود.

کوثری با بیان خاطره دیگری از ولایتمداری رهبر شهید و تبعیت از امام راحل،‌ گفت: لطف خداوند بود که به این ملت امام راحل، رهبر شهید و آقا مجتبی رهبر انقلاب عنایت کردند.

انتهای پیام
 

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی