۱۴۰۵-۰۴-۱۱ | ۲۲:۰۷
منبع: نمایندگی مازندران
نایب‌قهرمانی در یک قدمی/ بیماری دو ورزشکار، مازندران را از سکو محروم کرد

نایب‌قهرمانی در یک قدمی/ بیماری دو ورزشکار، مازندران را از سکو محروم کرد

مازندران (ایسنا) - رئیس هیئت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء مازندران گفت:  تیم تالاسمی مازندران با وجود کسب دو مدال طلا و یک برنز در مسابقات قهرمانی کشور در مشهد، در رده‌بندی تیمی به رتبه پنجم بسنده کرد؛ غیبت اجباری دو عضو کلیدی تیم به دلیل بیماری، سد راه صعود به جمع سه تیم برتر شد.

حسین فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تیم ورزشی بیماران تالاسمی مازندران امروز با کسب پنج عنوان برتر انفرادی از جمله دو نشان طلا، رقابت‌های قهرمانی کشور را در مشهد به پایان رساند، اما در جدول تیمی میان ۳۰ استان، جایگاهی بهتر از پنجم نصیب‌اش نشد.

وی افزود: این مسابقات در ۵ رشته بدمینتون، تنیس روی میز، دارت، پتانک و شطرنج (دو بخش آقایان و بانوان) برگزار شد. تیم مازندران در بخش انفرادی به دو مدال طلا در شطرنج بانوان و بدمینتون آقایان، یک مدال برنز در تنیس‌روی‌میز بانوان، و دو مقام پنجمی در دارت و شطرنج آقایان دست یافت.

فرهادی در ادامه با اشاره به تأثیر غیبت‌های لحظه‌آخری بر عملکرد تیم، تصریح کرد: کمیته فنی استان با برنامه‌ریزی کامل، ترکیبی را برای فتح یکی از سکوهای تیمی تدارک دیده بود، اما بیماری دو ورزشکار پیش از اعزام، معادلات را بر هم زد و تیم را از کسب رتبه اول تا سوم بازداشت.

رئیس هیئت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء مازندران همچنین از حضور پرشور هیئت مازندران در رویدادهای ملی طی ماه‌های اخیر خبر داد و گفت: این استان میزبانی چهار برنامه مهم شامل اردوی تیم ملی پیوند اعضاء، مسابقات گروه دیابت در پنج رشته، دوره توجیهی ورزشکاران پیوند اعضاء، و رقابت‌های گروه هموفیلی در سه رشته ورزشی را بر عهده داشته است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها