شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۵ | ۰۱:۲۴
اعلام آمادگی فرانسه و بریتانیا برای استقرار نیروی چند ملیتی در تنگه هرمز

اعلام آمادگی فرانسه و بریتانیا برای استقرار نیروی چند ملیتی در تنگه هرمز

فرانسه و بریتانیا آمادگی خود را برای استقرار یک نیروی چندملیتی به بهانه حمایت از آزادی دریانوردی در تنگه هرمز و تضمین عبور ایمن از تنگه هرمز که یک موضوع با اهمیت جهانی است، اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، طبق بیانیه مشترک صادر شده توسط امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه و کر استارمر نخست وزیر مستعفی بریتانیا این دو کشور آماده استقرار یک ماموریت نظامی چندملیتی برای حمایت از آزادی دریانوردی در تنگه هرمز هستند.

به گزارش الجزیره، مقامات فرانسه و بریتانیا گفتند سلطنت عمان موافقت کرده است که امنیت آب‌های سرزمینی خود را برای دریانوردی تضمین کند.

فرانسه و بریتانیا هر دو همچنین بر تعهد خود به ثبات منطقه‌ای و احترام به حاکمیت همه ملت‌ها تأکید کردند.

پیشتر امانوئل ماکرون در پستی در پلتفرم X خود توضیح داد که فرانسه قابلیت‌های مین‌روبی از جمله دو کشتی تخصصی، همراه با دو ناوچه و یک هواپیمای گشت دریایی را به منطقه اعزام کرده است.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان