۱۴۰۵-۰۴-۲۲ | ۱۵:۴۰
منبع: نمایندگی فارس
۴۰۰ هکتار از اراضی ملی فارس برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی اختصاص یافت

رئیس جهادکشاورزی استان:

۴۰۰ هکتار از اراضی ملی فارس برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی اختصاص یافت

فارس (ایسنا) - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از اختصاص بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی ملی استان به اجرای طرح‌های نیروگاه خورشیدی خبر داد و گفت: در سه‌ماهه نخست امسال، ۲۳ پرونده واگذاری اراضی برای اجرای این طرح‌ها به تصویب نهایی رسیده است.

احد بهجت حقیقی امروز دوشنبه ۲۲ تیر در نشست جهادکشاورزی فارس اظهار کرد: در سه‌ماهه نخست سال جاری، ۲۳ فقره پرونده واگذاری اراضی ملی با هدف اجرای طرح‌های تولید برق خورشیدی بررسی و پس از طی مراحل قانونی، تأیید نهایی شد.

وی افزود: در مجموع بیش از چهار میلیون مترمربع از اراضی دولتی، معادل بیش از ۴۰۰ هکتار، برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی به سرمایه‌گذاران واجد شرایط اختصاص یافته است تا زمینه توسعه تولید برق خورشیدی و تقویت شبکه برق استان و کشور فراهم شود.

توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر با حمایت از سرمایه‌گذاران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس توسعه نیروگاه‌های خورشیدی را یکی از راهبردهای مهم در تأمین انرژی پایدار دانست و گفت: گسترش این نیروگاه‌ها علاوه بر کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی، در حفاظت از منابع طبیعی نیز نقش مؤثری دارد.

بهجت حقیقی ادامه داد: امور اراضی استان فارس با رویکردی حمایتی، تلاش کرده است فرآیندهای قانونی واگذاری اراضی و صدور مجوزهای مورد نیاز را تسهیل و تسریع کند تا شرایط مناسب‌تری برای حضور و سرمایه‌گذاری فعالان حوزه انرژی‌های پاک فراهم شود.

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، زمینه‌ساز اشتغال و سرمایه‌گذاری

وی با اشاره به آثار اقتصادی اجرای این طرح‌ها اظهار کرد: واگذاری اراضی به پروژه‌های نیروگاه خورشیدی، افزون بر افزایش ظرفیت تولید برق، زمینه جذب سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در مناطق مختلف استان و تحقق اهداف توسعه پایدار را فراهم می‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس در پایان با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی استان برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: فارس به دلیل برخورداری از اقلیم مناسب و میزان بالای تابش خورشید، از ظرفیت‌های قابل توجهی برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های تولید انرژی‌های تجدیدپذیر کشور برخوردار است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها