دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ | ۱۷:۵۳
کمک ۱۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به سیستم دفاع هوایی مولداوی

کمک ۱۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به سیستم دفاع هوایی مولداوی

اتحادیه اروپا ۱۲۰ میلیون یورو برای تقویت دفاع هوایی مولداوی در بحبوحه نگرانی‌های امنیتی منطقه‌ای مرتبط با جنگ اوکراین ارائه خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، اتحادیه اروپا روز دوشنبه متعهد شد که ۱۲۰ میلیون یورو (۱۳۷.۱۴ میلیون دلار) برای تقویت سیستم دفاع هوایی مولداوی کمک کند.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، در بیانیه‌ شورای اتحادیه اروپا آمده است: امروز شورا یک اقدام کمکی به ارزش ۱۲۰ میلیون یورو تحت عنوان «تسهیلات صلح اروپا» در حمایت از نیروهای مسلح جمهوری مولداوی برای تقویت قابلیت‌های دفاع هوایی این کشور تصویب کرد.

روابط مولداوی با روسیه به دلیل جنگ اوکراین، تیره شده است و این کشور در ماه نوامبر گذشته ادعا کرد که پهپادهای روسی وارد حریم هوایی مولداوی شدند.

مولداوی بین اوکراین و رومانی، عضو اتحادیه اروپا است و این کشور دارای اکثریت رومانیایی زبان و اقلیت بزرگی از روس زبانان می‌باشد. همچنین، قدرت سیاسی برای دهه‌ها بین احزابی که از روابط نزدیک‌تر با اروپا حمایت می‌کنند و آن‌هایی که به دنبال روابط بهتر با مسکو هستند، در نوسان بوده است.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان