چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۱
پژمانفر: امکان‌سنجی فرودگاه دوم مشهد در دستور کار قرار گرفت

پژمانفر: امکان‌سنجی فرودگاه دوم مشهد در دستور کار قرار گرفت

خراسان رضوی (ایسنا) - رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن امکان‌سنجی احداث فرودگاه دوم مشهد در دستور کار خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در نشست شهریورماه سال گذشته که با حضور اعضای فراکسیون قرآن، عترت و زیارت مجلس در مشهد برگزار شد، تصمیماتی برای ارتقاء زیرساخت‌های خدمات‌رسانی به زائران اتخاذ شد و در جلسه اخیر میزان اجرای این مصوبات و اقدامات باقی‌مانده مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی یکی از مهم‌ترین محورهای این جلسه را بررسی وضعیت فرودگاه مشهد عنوان کرد و افزود: مشهد به دلیل جایگاه زیارتی خود، همواره مقصد حجم بالایی از سفرهای داخلی و خارجی است. ظرفیت فعلی فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد حدود ۱۴ میلیون مسافر در سال، شامل ۱۰ میلیون مسافر داخلی و چهار میلیون مسافر خارجی است.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰.۵ میلیون مسافر از طریق این فرودگاه جابه‌جا شدند که از این تعداد حدود ۷.۵ میلیون نفر مسافر داخلی و نزدیک به سه میلیون نفر مسافر خارجی بودند.

پژمانفر با اشاره به افزایش پیش‌بینی‌شده سفرها به مشهد گفت: با توجه به شرایط جدید و افزایش انگیزه سفر زائران، توسعه زیرساخت‌های فرودگاهی ضروری است. در بخش پروازهای داخلی اقداماتی برای توسعه ترمینال انجام شده و ادامه دارد، اما سالن پروازهای خارجی پاسخگوی حجم تقاضا نیست و باید توسعه یابد که در این زمینه نیز اقدامات لازم در حال پیگیری است.

وی همچنین از بررسی موضوع احداث فرودگاه دوم مشهد خبر داد و گفت: مقرر شد دستگاه‌های مسئول حداکثر ظرف چهار ماه مطالعات امکان‌سنجی و گزارش اولیه این طرح را تهیه و به فراکسیون ارائه کنند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی درباره ساماندهی مسیر پیاده‌روی زائران اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد سازمان راهداری عملیات روکش آسفالت مسیر ملک‌آباد به سمت مشهد را انجام دهد و شرکت برق نیز روشنایی این مسیر را تکمیل کند تا از وقوع حوادث و تصادفات، به‌ویژه در ساعات شب، جلوگیری شود.

پژمانفر افزود: همچنین مقرر شد بخش‌های مختلف این مسیر به استان‌های کشور واگذار شود تا هر استان با استفاده از منابع مالی خود، زیرساخت‌های خدمات‌رسانی به زائران ازجمله موکب‌ها و فضاهای رفاهی را ایجاد کند. در این طرح، ایجاد ۳۱ نقطه خدماتی پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها