پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۶
منبع: نمایندگی قزوین
استاندار قزوین: برخورد با بدحجابی باید فرهنگی و علمی باشد

استاندار قزوین: برخورد با بدحجابی باید فرهنگی و علمی باشد

قزوین (ایسنا) - استاندار قزوین با تأکید بر ضرورت اتخاذ رویکردهای علمی در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی، گفت: دولت با ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله بی‌حجابی مخالف است، اما معتقدیم مواجهه با این مقوله باید به صورت فرهنگی، اجتماعی و با استفاده از راهکارهای عالمانه صورت گیرد.

محمد نوذری در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قزوین، حجاب را یک مسئله چندوجهی دانست و افزود: هر گونه مداخله در این حوزه باید مبتنی بر روش‌های کارشناسی و پرهیز از برخوردهای هیجانی باشد تا شاهد اثرگذاری عمیق و پایدار در سطح جامعه باشیم.

وی در ادامه به بحران‌های زیرساختی استان اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر استان در سه حوزه حیاتی آب شرب، آب کشاورزی و برق با چالش‌هایی روبروست که مدیریت ارشد استان با جدیت پیگیر حل این معضلات در سطوح ملی است.

استاندار قزوین از دستاوردهای این پیگیری‌ها خبر داد و گفت: با رایزنی‌های صورت‌گرفته با وزیر نیرو، سهمیه تخصیص آب به بخش کشاورزی دشت قزوین به میزان ۱۰ میلیون مترمکعب افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از رونق تولید و بخش صنعت، سهمیه برق استان نیز ۱۰۰ مگاوات افزایش یافت تا بخشی از محدودیت‌های موجود در شهرک‌های صنعتی مرتفع شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، نوذری با اشاره به شرایط حساس کشور، بر لزوم پرهیز از اختلافات سیاسی و جناحی تأکید کرد و افزود: امروز همه ما برای سربلندی ایران عزیز باید همدل و متحد باشیم؛ چرا که خدمت به مردم در گرو اتحاد و انسجام داخلی است.

استاندار قزوین با اشاره به الگوی موفق مقاومت، خاطرنشان کرد: در هر عرصه‌ای از جمله عرصه‌های مواجهه با ناملایمات، مثلثِ «دولت، نیروهای مسلح و مردم» اضلاع اصلی موفقیت هستند که تقویت این انسجام، تضمین‌کننده عبور از چالش‌ها و دستیابی به توسعه پایدار خواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها