شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۰۸
پیش‌بینی کاهش ۶ درجه‌ای دمای هوا در البرز

پیش‌بینی کاهش ۶ درجه‌ای دمای هوا در البرز

البرز (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی البرز با اشاره با ماندگاری گرما در استان تا اواسط این هفته، گفت: انتظار می‌رود در روزهای پایانی هفته دمای هوای برخی مناطق استان تا شش درجه کاهش داشته باشد.

کامران حقی‌آبی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: امروز شنبه ۲۷ تیر آسمان اکثر مناطق استان کمی ابری است و در برخی ساعات شاهد وزش باد و گرد و غبار هستیم.

وی درباره وضعیت دما در استان طی روزهای آینده اعلام کرد: هوای گرم تا روز یکشنبه ۲۸ تیر در استان ماندگار است و طی این روز بیشینه دمای مرکز استان به ۴۰ درجه سلسیوس خواهد رسید اما از روز دوشنبه ۲۹ تیر روند دما کاهشی شده و تا روز چهارشنبه ۳۱ تیر به ۳۶ درجه می‌رسد.

حقی‌آبی تصریح کرد: طی این بازه زمانی، دمای هوا در اشتهارد از ۴۳ به ۳۷، در نظرآباد و چهارباغ از ۴۱ به ۳۷، در فردیس از ۴۰ به ۳۶، در ساوجبلاغ از ۳۸ به ۳۴ و در طالقان از ۳۵ به ۳۱ درجه کاهش پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها