یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۴
منبع: نمایندگی اردبیل
تولید سرود حماسی «پرچم برپاست، باید برخاست» در اردبیل

تولید سرود حماسی «پرچم برپاست، باید برخاست» در اردبیل

اردبیل (ایسنا) - مدیرکل صدا و سیمای استان اردبیل گفت: در راستای تقویت جبهه هنر متعهد و تولید آثار فاخر ملی، مراحل ضبط و تولید فنی سرود حماسی و شورآفرین «پرچم برپاست، باید برخاست» در صداوسیمای استان اردبیل به پایان رسید.

سیدمحسن لطیفی با اعلام این خبر در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این اثر هویت‌بخش که ایستادگی و عزم راسخ نسل نوپای انقلاب را به تصویر کشیده با اجرای پرشور و دقیق آواهای حماسی توسط هنرمندان نوجوان گروه سرود «یاوران انقلاب محمودآباد»، پیام برافراشته ماندن پرچم هویت و اقتدار ایران اسلامی را فریاد می‌زند.

وی با بیان اینکه موسیقی حماسی و سرودهای انقلابی همواره یکی از تاثیرگذارترین ابزارها در انتقال مفاهیم ارزشی و دفاع شناختی در بستر جامعه بوده‌ است، خاطرنشان کرد: شعر نافذ و حماسی این اثر جدید که در دفتر شعر، موسیقی و سرود صدا و سیمای مرکز اردبیل تولید شده از شهرام علیزاده، شاعر برجسته استان اردبیل است.

مدیرکل صدا و سیمای استان اردبیل اضافه کرد: ملودی و تنظیم این قطعه پرصلابت را جواد نوعی با تلفیق ملودی‌های پرانرژی و سازبندی کوبنده انجام داده و فضایی متناسب با روحیه پویا و انقلابی نوجوانان خلق کرده است.

لطیفی با اشاره به اینکه مدیریت تولید و نظارت هنری این اثر ارزشمند را رسول حاجی‌زاده، مدیر دفتر شعر، موسیقی و سرود صدا و سیمای استان اردبیل و صدابرداری آن را بهراد مرادپور بر عهده داشتند، اظهار کرد: این سرود حماسی به‌زودی و پس از طی مراحل نهایی تدوین صوتی و تصویری  از شبکه‌های سراسری و استانی رسانه ملی رونمایی و پخش خواهد شد.

تولید پنج اثر آیینی در صداوسیمای اردبیل

مدیرکل صدا و سیمای استان اردبیل در بخشی دیگر از سخنان خود به تولید پنج اثر آیینی و تأثیرگذار در صداوسیمای اردبیل به مناسبت ماه صفر و سالروز وفات حضرت رقیه(س) اشاره و تصریح کرد: این آثار با عناوین «لای‌لای رقیّه جان» و «بابا خوش گلوبسن»، «یانورام من»، «یورولدوم بابا» و «جان رقیّه» با زبانی هنرمندانه، دل‌های عاشقان اهل‌بیت(ع) را به خرابه‌های شام می‌برند و از سوز جانکاه فراق، داغ پدر و مظلومیت حضرت رقیّه(س) حکایت می‌کند.

لطیفی با بیان اینکه آثار مذکور با بهره‌گیری از مضامین عاطفی، سوگ‌آلود و در عین حال حماسی، روایت‌گر گوشه‌ای از غربت، مظلومیت و عطش عاطفی دختر سه‌ساله حضرت اباعبدالله الحسین(ع) هستند، افزود: این آثار با صدای اباصلت ابراهیمی، میثم جوادزاده و سهیل خوبی و با تنظیم هنرمندانه جواد نوعی، فریبرز خاتمی، بهامین سروری و سهیل خوبی و با حضور گروه سرود معلی در دفتر شعر، موسیقی و سرود صداوسیمای استان اردبیل تولید شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها