دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۵
توسعه ۲۳۷۴ هکتاری باغ‌های پسته در خراسان شمالی؛ تولید سالانه به ۱۲ هزار تن رسید

توسعه ۲۳۷۴ هکتاری باغ‌های پسته در خراسان شمالی؛ تولید سالانه به ۱۲ هزار تن رسید

خراسان شمالی (ایسنا) - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: این استان با برخورداری از بیش از ۸۰۰۰ هکتار باغ پسته و تولید سالانه بیش از ۱۲ هزار تن محصول، برنامه توسعه باغ‌های پسته را تا پایان برنامه هفتم توسعه با جدیت دنبال می‌کند.

هادی عزیزی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر ۸۰۲۴ هکتار از باغ‌های استان به کشت پسته اختصاص دارد که از این میزان ۶۳۴۲ هکتار بارور است.

وی افزود: میانگین عملکرد باغ‌های بارور پسته در استان ۱۹۰۰ کیلوگرم در هکتار برآورد شده و پیش‌بینی می‌شود امسال مجموع تولید این محصول به ۱۲ هزار و ۵۰ تن برسد.

عزیزی با اشاره به جایگاه استان در تولید این محصول گفت: خراسان شمالی از نظر تولید پسته رتبه سیزدهم کشور را در اختیار دارد و ظرفیت مناسبی برای توسعه این محصول اقتصادی و ارزآور دارد.

وی ادامه داد: بر اساس اهداف تعیین‌شده در برنامه هفتم توسعه، ۲۳۷۴ هکتار به سطح باغ‌های پسته استان افزوده خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: در این راستا، توسعه ۸۰۲ هکتار باغ پسته در سال ۱۴۰۵، ۷۲۲ هکتار در سال ۱۴۰۶ و ۶۵۰ هکتار در سال ۱۴۰۷ برنامه‌ریزی شده است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه باغ‌های پسته با استفاده از ارقام مناسب، مدیریت بهینه منابع آب و بهره‌گیری از روش‌های نوین باغداری، ضمن افزایش تولید و درآمد باغداران، نقش مهمی در توسعه صادرات محصولات باغی و ارتقای جایگاه خراسان شمالی در تولید پسته کشور خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها