دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۵
واقعی‌ترین تجربه من پشت میکروفن است

سعید اولیایی در گفت‌گو با ایسنا:

واقعی‌ترین تجربه من پشت میکروفن است

سعید اولیایی ـ گوینده بخش صبحگاهی رادیو اربعین ـ از حس متفاوت اجرای برنامه‌ای گفت که به اعتقاد او با هیچ تجربه رادیویی دیگری قابل مقایسه نیست.

سعید اولیایی ـ گوینده بخش صبحگاهی رادیو اربعین ـ در گفت‌وگو با ایسنا درباره حس حضور پشت میکروفن رادیو اربعین گفت: «اجرای رادیو اربعین برای من تجربه‌ای بی‌نظیر است و واقعاً با هیچ اجرای دیگری قابل مقایسه نیست. دلی‌ترین، واقعی‌ترین و بی‌ریاترین اجراهای من متعلق به رادیو اربعین است؛ چراکه این برنامه برای امام حسین(ع) و اربعین تولید و اجرا می‌شود.»

وی ادامه داد: «حسی که از سوی مخاطبان دریافت می‌کنیم نیز بسیار واقعی و خالص است. پس از سال‌ها فعالیت رادیویی، از نوع پیام‌ها و احساساتی که شنوندگان منتقل می‌کنند می‌توانم متوجه شوم ارتباط آنان با برنامه تا چه اندازه عمیق و صادقانه است. حضور در این رادیو برای من افتخار بزرگی است و از اینکه برای اجرا پشت این میکروفن انتخاب شده‌ام، احساس خوبی دارم.»

اولیایی با بیان اینکه آغاز فعالیت حرفه‌ای‌اش در سازمان صداوسیما با رادیو اربعین همراه بوده است، تصریح کرد: «ورود من به فضای رادیو از همین شبکه آغاز شد و معتقدم محبت خداوند و عنایت امام حسین(ع) باعث شد پس از آن فرصت همکاری با شبکه‌های دیگر نیز برایم فراهم شود. به همین دلیل رادیو اربعین برای من جایگاه شخصی و عاطفی ویژه‌ای دارد.»

او درباره این برنامه گفت: بخش صبحگاهی رادیو اربعین از ساعت ۶ تا ۱۰ روی آنتن می‌رود و به دلیل زمان مناسب پخش و حضور همکاران حرفه‌ای، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شده است.

وی افزود: میزان پیام‌های صوتی و متنی که از طریق شماره ارتباطی برنامه در پیام‌رسان‌ها دریافت می‌کنیم، نشان می‌دهد مخاطبان با برنامه ارتباط خوبی برقرار کرده‌اند. بخشی از این پیام‌ها و روایت‌های مردمی نیز روی آنتن پخش می‌شود و همین ارتباط مستقیم، فضای زنده‌تر و صمیمانه‌تری به برنامه داده است.

اولیایی با اشاره به حضور عباس پیری به‌عنوان تهیه‌کننده بخش صبحگاهی اظهار کرد: کیفیت برنامه نتیجه تلاش یک گروه حرفه‌ای است. همکاران حاضر در این بخش با تجربه و توانمند هستند و حضور آنان باعث شده برنامه از نظر محتوا، اجرا و ارتباط با شنوندگان شرایط مطلوبی داشته باشد.

وی درباره ساختار آنتن توضیح داد: بخش صبحگاهی عنوان مستقل و ثابتی ندارد و به‌عنوان بخشی از آنتن پیوسته رادیو اربعین از ساعت ۶ تا ۱۰ پخش می‌شود. پس از پایان این زمان، گروه بعدی آنتن را تحویل می‌گیرد و این روند با تغییر شیفت گروه‌های برنامه‌ساز تا پایان شب ادامه دارد.

گوینده بخش صبحگاهی رادیو اربعین در پایان گفت: حضور نیروهای حرفه‌ای و فضای همدلانه میان عوامل، حس خوبی به مجموعه داده است. بسیاری از همکاران این بخش از برنامه‌سازان رادیو جوان هستند و همین سابقه مشترک، هماهنگی بیشتری میان اعضای گروه ایجاد کرده است.

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری