دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۳
منبع: نمایندگی لرستان
مدیرکل ارشاد لرستان تاکید کرد: ضرورت تغییر رویکرد در فعالیت‌های قرآنی

مدیرکل ارشاد لرستان تاکید کرد: ضرورت تغییر رویکرد در فعالیت‌های قرآنی

لرستان (ایسنا) - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآنی، ضمن ارزیابی واقع‌بینانه از وضعیت موجود، بر ضرورت بازنگری در سیاست‌های قرآنی استان تأکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان دوشنبه ۲۹ تیر، میثم محتشم در نخستین نشست کارگروه استانی توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآنی با اشاره به نتایج نشست اخیر با معاون وزیر ارشاد، اظهار کرد: با وجود جایگاه ویژه‌ای که برای استان درنظر گرفته شده بود، اما بر اساس آمار و ارقام، ریل‌گذاری‌های انجام شده با انتظارات همخوانی ندارد و تصور ما مبنی بر حضور مطلوب در تمامی ترازها، با واقعیت‌های موجود فاصله داشت.

وی با تأکید بر هویت مذهبی استان، از ضرورت تدوین یک سیاست‌گذاری جامع و حرکت همه‌جانبه به سمت «توده‌ها» سخن گفت و افزود: باید از مدل‌های سنتی فاصله بگیریم. سال‌هاست که منتظر حضور مردم در سالن‌ها هستیم، اما امروز باید خود ما برای خدمت‌رسانی به سمت مردم حرکت کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان همچنین با پیشنهاد برگزاری محافل مستمر قرآنی بر ضرورت حضور در میادین و مناطق کم‌برخوردار تأکید کرد و گفت: برگزاری برنامه‌ها در میان مردم و در فضای میدانی، اثرگذاری بسیار بیشتری نسبت به برنامه‌های تکراری در سالن‌ها خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها