سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۳
منبع: نمایندگی خوزستان
حمایت مشورتی اتاق بازرگانی اهواز از فعالان اقتصادی در بهره‌برداری از بخشودگی‌های مالیاتی

رئیس اتاق بازرگانی اهواز مطرح شد

حمایت مشورتی اتاق بازرگانی اهواز از فعالان اقتصادی در بهره‌برداری از بخشودگی‌های مالیاتی

خوزستان (ایسنا) - رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز، با اشاره به ابلاغ بخشنامه‌های جدید سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص بخشودگی جرایم و صیانت از حقوق مودیان گفت: مجموعه مشاوران اتاق بازرگانی اهواز آمادگی کامل دارند تا راهنمایی‌ها و مشاوره‌های تخصصی لازم را برای بهره‌مندی حداکثری فعالان اقتصادی و کسب‌وکارها از این تسهیلات قانونی ارائه دهند.

شهلا عموری در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد:‌ آگاهی از جزئیات فنی این بخشنامه‌ها می‌تواند بار مالی سنگینی را از دوش بخش خصوصی بردارد.

فرصت استثنایی برای بخشودگی ۹۸ درصدی جرایم ماده ۲۲

رئیس اتاق بازرگانی اهواز با تبیین شرایط جدید بخشودگی جرایم موضوع ماده (۲۲) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، گفت: طبق بخشنامه جدید رئیس کل سازمان امور مالیاتی، مودیانی که اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره‌های زمستان ۱۴۰۲ تا زمستان ۱۴۰۳ را در مهلت‌های قانونی یا تمدید شده تسلیم کرده‌اند، اما موفق به پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی خود نشده‌اند، مشمول تسهیلات ویژه‌ای شده‌اند.

وی افزود: بر این اساس، چنانچه مودیان تا تاریخ ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ نسبت به پرداخت اصل مالیات بر ارزش افزوده و آن بخش از جرایمی که مشمول بخشودگی نیست اقدام کرده باشند، می‌توانند از بخشودگی حداکثر ۹۸ درصدی جرایم موضوع ماده (۲۲) بهره‌مند شوند. این یک فرصت طلایی برای واحدهای تولیدی و خدماتی است که به دلیل چالش‌های نقدینگی در پرداخت‌های خود دچار تأخیر شده‌اند.

بازه زمانی دوم برای بخشودگی جرایم

عموری در ادامه به بازه زمانی دوم پیش‌بینی شده در این بخشنامه اشاره کرد و گفت: برای مودیانی که نتوانند تا پایان تیرماه بدهی خود را تسویه کنند، مهلت دیگری تا تاریخ ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵ تعیین شده است.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان اضافه کرد: در صورت پرداخت مالیات و بخش غیرقابل بخشودگی جرایم تا این تاریخ، میزان بخشودگی جرایم حداکثر ۹۴ درصد خواهد بود.

وی تأکید کرد: با توجه به تفاوت درصد بخشودگی، فعالان اقتصادی باید اولویت خود را بر تسویه تا پایان تیرماه قرار دهند تا از حداکثر تسهیلات قانونی استفاده کنند.

تعیین تکلیف جرایم مربوط به درآمدهای ابراز نشده

رئیس اتاق بازرگانی اهواز در خصوص مودیانی که بخشی از درآمد خود را در اظهارنامه‌ها ابراز نکرده‌اند، توضیح داد: در صورتی که بر اساس اسناد و مدارک مثبته احراز شود مودی درآمد حاصل از فروش کالا یا ارائه خدمات را در اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره‌های مذکور(زمستان ۱۴۰۲ تا زمستان ۱۴۰۳) درج نکرده است، جرایم ماده (۲۲) مربوط به این درآمدهای کتمان شده نیز مشمول بخشودگی می‌شود، اما میزان این بخشودگی معادل ۳۰ درصد از درصدهای اعلامی در بخشنامه اصلی خواهد بود.

عموری همچنین عنوان کرد:‌ این موضوع اهمیت دقت در تنظیم اظهارنامه‌ها و استفاده از مشاوره خبره را دوچندان می‌کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها