چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ | ۲۰:۱۴
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
نماینده مردم تبریز: هر صدایی که به اختلاف دامن بزند به دشمن کمک کرده است

نماینده مردم تبریز: هر صدایی که به اختلاف دامن بزند به دشمن کمک کرده است

آذربایجان شرقی (ایسنا) - نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن پس از ناکامی در عرصه نظامی، راهبرد خود را به جنگ شناختی و ایجاد شکاف در جامعه تغییر داده است، گفت: هر صدایی که به اختلاف در کشور دامن بزند، در عمل به دشمن کمک کرده و امروز بیش از هر زمان دیگری حفظ وحدت، انسجام ملی و امیدآفرینی در جامعه ضروری است.

روح‌الله متفکر آزاد چهارشنبه ۳۱ تیرماه در محفل سوگ و تجدید میثاق اصحاب رسانه، با اشاره به دیدار نوروزی مسئولان با «رهبر شهید» در فروردین ۱۴۰۴، اظهار کرد: در آن دیدار که با حضور سران قوا و جمعی از مسئولان سه قوه برگزار شد، گزارش معاون اول رئیس‌جمهور طولانی بود، اما رهبر شهید با دقت تا پایان به سخنان وی گوش دادند. برای من جالب بود که ایشان هم درباره مسائل کشور با ما صحبت کردند و هم درباره مسائل شخصی و خانوادگی مسئولان دغدغه داشتند.

وی ادامه داد: برای نخستین بار بود که از مسئولان می‌پرسیدند آیا به خانواده‌های خود می‌رسید یا خیر و تأکید می‌کردند که از خانواده غافل نشوید. این نگاه نشان می‌داد که ایشان همزمان به مسائل کلان کشور و جزئی‌ترین موضوعات زندگی مسئولان توجه داشتند و هندسه ذهنی ایشان، نگاهی جامع و کامل بود.

متفکر آزاد با اشاره به علاقه رهبر شهید به آذربایجان و مردم ترک‌زبان، گفت: ایشان برای خوشحال کردن نمایندگان ترک‌زبان مجلس، شعری به زبان ترکی خواندند و فرمودند «شط اگر نباشد بغداد نمی‌باشد»، یعنی همه اجزا و ملزومات باید در کنار هم باشند تا یک مجموعه به کمال برسد.

وی افزود: ای کاش نگاه رهبر شهید به حوزه امنیت پایدار، مسائل قومی و موضوعات مرتبط با اقوام، به یک دکترین و باور در کشور تبدیل شود. سال‌ها عده‌ای آذربایجان را با نگاه تهدیدمحور می‌دیدند و هر زمان می‌خواستیم حرکتی انجام دهیم، برچسب‌هایی به ما زده می‌شد، اما در دو سه سال اخیر حرکت آذربایجان بسیار ارزشمند و اثرگذار بوده است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس خاطرنشان کرد: در حوادث سال‌های ۱۳۹۸، ۱۴۰۱ و همچنین جنگ ۱۲ روزه، آیا از آذربایجان خطری متوجه ایران شد؟ پاسخ روشن است، رهبر شهید همواره به اقوام با نگاه فرصت می‌نگریستند، نه نگاه تهدید.

وی با اشاره به مراسم تشییع رهبر شهید، اظهار کرد: هندسه فکری ایشان به گونه‌ای بود که ۴۵ میلیون‌ نفر با عشق و علاقه در مراسم تشییع حضور یافتند. بسیاری از افراد نیز به دلیل کهولت سن یا مشکلات دیگر امکان حضور نداشتند، اما دل‌هایشان همراه این مراسم بود. این تشییع، جلوه‌ای از ارادت یک ملت به رهبر خود و نمادی از نگاه تمدنی ایشان بود.

متفکر آزاد ادامه داد: رهبر شهید نگاهی تمدنی به آینده داشت و دغدغه احیای تمدن اسلامی را دنبال می‌کرد، از همین رو، مراسم تشییع پیکر ایشان نیز به یک رویداد تمدنی تبدیل شد.

وی با بیان اینکه پس از انتشار خبر شهادت رهبر شهید، مردم بدون هیچ فراخوانی در خیابان‌ها حضور یافتند، گفت: زمانی که از محل خارج شدم، خود را در مقابل دانشگاه تهران دیدم و شاهد حضور خودجوش مردم بودم. این مردم نیازی به اطلاع‌رسانی یا فراخوان هیچ دستگاهی نداشتند و با انگیزه قلبی به میدان آمدند.

وی تأکید کرد: مسیری که رهبر شهید آغاز کرده‌اند باید ادامه یابد. ایشان نگاه ویژه‌ای به آذربایجان داشتند و در نظام امامت، مردمی تربیت کرده بودند که از آنها رضایت داشتند. ایشان با رضایت از ملت خود از دنیا رفتند، برای مردم دعا کردند و رفتند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس گفت: امامی که از ملت خود راضی از دنیا برود، هرگز زیر غبار فراموشی نمی‌ماند و نمی‌توان بر قامت او لباس ذلت پوشاند. شهدا را شهدا می‌شناسند و شهادت، برازنده شخصیت ایشان بود.

وی با اشاره به ویژگی‌های مدیریتی و اخلاقی رهبر شهید، اظهار کرد: نگاه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، فناورانه، توجه به جوانان، توسعه ملی و بین‌المللی، همگی در منظومه فکری ایشان وجود داشت و لازم است این رویکرد به درستی درک شود. ایشان در حوزه اخلاق، رفتار مبتنی بر اخلاق‌مداری داشتند و حتی در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی، ضمن پایبندی به اصول و مبانی، با انصاف، استدلال و گفت‌وگو عمل می‌کردند. زندگی ایشان بر پایه سنت‌های الهی بود و هیچ‌گونه نفاقی در رفتارشان دیده نمی‌شد.

متفکر آزاد با اشاره به شرایط منطقه و تحولات اخیر، گفت: شکست دشمن در میدان نبرد، موضوعی قطعی است و این سخن را بر پایه علم و داده مطرح می‌کنم. دشمنی که با تصور هژمونی وارد میدان شده بود، شکست خورده است، اما چون جنگ برای او ماهیتی وجودی دارد، شکل آن را تغییر می‌دهد و امروز بخشی از این جنگ، جنگ شناختی و ایجاد اختلاف است.

وی افزود: بدون تردید هر فرد یا جریانی که به اختلافات داخلی دامن بزند، در مسیر اهداف دشمن حرکت کرده است.

وی با اشاره به رهنمودهای رهبر جدید انقلاب اسلامی، اظهار کرد: حکمت رهبری در انتخاب رهبر جدید که تربیت‌یافته مکتب امامین است، به خوبی نمایان شد. در یکی از پیام‌های رهبر شهید، هفت بار بر موضوع وحدت تأکید شده بود.

نماینده مردم تبریز: هر صدایی که به اختلاف دامن بزند، به دشمن کمک کرده است

متفکر آزاد تأکید کرد: آذربایجان باید منادی وحدت و یکپارچگی در برابر دشمن سفاک باشد. امروز کشور پس از جنگ بیش از هر زمان دیگری به امید واقعی نیاز دارد و باید این امید را در جامعه تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های کشور در تراز کشورهای پیشرفته جهان است، گفت: بخشی از بروکراسی اداری کشور نیازمند اصلاح و تحول است. همان‌گونه که امکان تفویض بخشی از اختیارات رئیس‌جمهور به استانداران وجود دارد، باید از ظرفیت‌های موجود برای حل مسائل استفاده کنیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس ادامه داد: اکنون زمان تبلور ایده‌ها و شکل‌گیری حکمرانی جدید مبتنی بر شرایط و اقتضائات جدید جمهوری اسلامی ایران است. این شرایط، مختصات ویژه خود را دارد و با تحول نهادی و محتوایی، می‌توان به افق‌های تازه‌ای دست یافت.

وی خاطرنشان کرد: باید اختلافات و دعواهای کوچک را کنار بگذاریم، «من» را حذف کنیم و همه در کنار یکدیگر برای پیشرفت کشور تلاش کنیم.

متفکر آزاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع بنزین، گفت: موضع ما این است که با افزایش قیمت بنزین موافق نیستیم. عدالت در توزیع یارانه بنزین باید با استفاده از زیرساخت‌های موجود محقق شود و حتی اگر فردی از ماشین هم برخوردار نباشد سهمیه بنزین داشته باشد و هرگونه تغییر در این حوزه باید به نفع اقشار مستضعف و مردم باشد.

امیر نصیر بیگی مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز در ادامه با قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این مراسم، اظهار کرد: بسیاری از عزیزان با وجود کمبودها و محدودیت‌ها با سعه‌صدر و همراهی، امور را پیش بردند و همواره در صحنه حضور داشتند. موکب‌هایی که در ایام جنگ و تشییع رهبر شهید فعال شدند، نقش مؤثری در خدمت‌رسانی به مردم ایفا کردند و بنده نیز خود را خادم این مجموعه می‌دانم.

وی افزود: امیدواریم عزیزانی که در پشت صحنه این برنامه‌ها فعالیت می‌کنند، بتوانند با موانع کمتر و آرامش بیشتری این مسیر را ادامه دهند و همچنان در خدمت‌رسانی به مردم موفق باشند.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز با اشاره به مراسم برگزارشده در تهران و قم، گفت: در این آیین‌ها، تصاویر و صحنه‌هایی کم‌نظیر و ماندگار خلق شد که نشان‌دهنده عشق و ارادت مردم به رهبر شهید بود.

وی ادامه داد: همین محبت و علاقه‌ای که مردم نسبت به رهبر شهید داشتند، آنان را به صحنه آورد و موجب خلق این حماسه‌های مردمی شد.

نصیر بیگی با اشاره به جایگاه آذربایجان در نگاه رهبر شهید، اظهار کرد: مردم آذربایجان در این مراسم سنگ تمام گذاشتند و همواره مورد توجه و محبت ویژه رهبر شهید بودند. ایشان با تعابیری همچون «آذربایجان، پرچمدار ایران» و «آذربایجان، لنگر آرامش ایران» از این خطه یاد می‌کردند و همواره محبت و عنایت ویژه‌ای به مردم این دیار داشتند.

نماینده مردم تبریز: هر صدایی که به اختلاف دامن بزند، به دشمن کمک کرده است

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها