عباسعلی معصومی صدر چهارم مرداد در گفتوگو با ایسنا، در خصوص جزئیات این حادثه اظهار کرد: در پی دریافت گزارش مبنی بر وقوع برخورد شدید میان یک دستگاه خودروی نیسان و یک دستگاه تریلی در محور سبزوار–روداب، تیمهای عملیاتی ایستگاه شماره ۲ سازمان آتشنشانی بلافاصله و در کوتاهترین زمان ممکن به محل اعزام شدند.
وی با اشاره به شدت برخورد دو خودرو، تأکید کرد: این حادثه به دلیل سرعت یا عدم رعایت فاصله ایمنی، آسیبهای جدی به بدنه خودروی نیسان وارد کرده و منجر به محبوس شدن سرنشین آن در داخل کابین شده بود.
معصومی صدر در تشریح روند عملیات امداد و نجات گفت: پس از رسیدن آتشنشانان به صحنه حادثه، نخستین اولویت تیمهای عملیاتی، ایمنسازی محیط و جلوگیری از بروز خطرات احتمالی از جمله نشت سوخت یا احتمال آتشسوزی در محل برخورد بود.
وی افزود: با توجه به وضعیت بدنه خودروی نیسان که در اثر برخورد، فضای داخلی آن برای خروج سرنشین بسته شده بود، تیمهای آتشنشانی با استفاده از تجهیزات پیشرفته هیدرولیک عملیات پیچیده رهاسازی را آغاز کردند. این عملیات با دقت بالا و با هدف جلوگیری از آسیب بیشتر به پیکر مصدوم انجام شد.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری سبزوار، در ادامه تصریح کرد: متأسفانه با وجود تلاشهای تیمهای امدادی و انجام عملیات رهاسازی، یکی از سرنشینان خودروی نیسان که در داخل کابین محبوس شده بود، در محل حادثه جان خود را از دست داد. پس از اتمام عملیات خروج پیکر، خودرو و محل حادثه جهت بررسیهای بیشتر و انجام تشریفات قانونی به عوامل اورژانس و پلیس راهور تحویل داده شد.
معصومی صدر در ادامه بر اهمیت توجه رانندگان به قوانین راهنمایی و رانندگی در محورهای پرتردد میان شهری تأکید و خاطرنشان کرد: محور سبزوار–روداب از جمله مسیرهای پرتردد منطقه است و رانندگان باید به ویژه در مواجهه با خودروهای سنگین (تریلیها)، فاصله ایمنی و کنترل سرعت را رعایت کنند.
وی همچنین افزود: آمادهباش کامل ایستگاههای آتشنشانی جهت پاسخگویی به حوادث جادهای در بالاترین سطح قرار دارد و تیمهای ما همواره برای مواجهه با شرایط بحرانی و انجام عملیاتهای دشوار تجهیز شدهاند.
انتهای پیام

