یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۸:۵۹
اولویت با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است/ وجود ۷۳۱ پروژه نیمه‌تمام در بوشهر

معاون استاندار اعلام کرد

اولویت با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است/ وجود ۷۳۱ پروژه نیمه‌تمام در بوشهر

بوشهر (ایسنا) - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به وجود ۷۳۱ پروژه نیمه‌تمام در استان گفت: دستگاه‌های اجرایی باید از تعریف پروژه‌های جدید خودداری کرده و تمام ظرفیت خود را برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، به‌ویژه پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد، به کار گیرند.

شاهپور رجایی یکشنبه چهارم مرداد در چهارمین نشست شورای اداری استان بوشهر با اشاره به برنامه‌های هفته دولت اظهار کرد: پروژه‌های عمرانی در شهرستان‌های ده‌گانه استان در هفته دولت افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.

وی از دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها خواست اطلاعات تمامی پروژه‌های قابل افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی را در سامانه «منتاک» ثبت کنند تا روند برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی این پروژه‌ها تسریع شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر با تأکید بر ضرورت تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام افزود: در حال حاضر بیش از ۷۳۱ پروژه نیمه‌تمام با اعتبارات استانی در استان وجود دارد که ۳۲۱ پروژه از آنها بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و برای تکمیل این طرح‌ها بیش از ۱۷ همت اعتبار نیاز است.

رجایی تصریح کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده از محل منابع عمومی دولت، کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌ها و دستگاه‌های اجرایی باید از تعریف پروژه‌های جدید خودداری کرده و تمام تمرکز خود را بر تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار و نیمه‌تمام قرار دهند تا زمینه بهره‌برداری عمومی از این سرمایه‌گذاری‌ها فراهم شود.

وی افزود: اطلاعات مربوط به پروژه‌های افتتاحی و پروژه‌هایی که عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود، از سوی دبیر هفته دولت اطلاع‌رسانی خواهد شد و تلاش شده است طرح‌های آماده افتتاح از کیفیت مطلوبی برخوردار باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر در ادامه بر رعایت مصرف بهینه انرژی در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان و کمیته پایش منتخب کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی، مصرف برق و آب دستگاه‌های اجرایی را به‌صورت مستمر ارزیابی کرده و دستگاه‌های برتر در این حوزه را معرفی کنند.

رجایی همچنین استفاده حداکثری از ظرفیت مولدسازی را برای تأمین منابع مالی مورد نیاز تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ضروری دانست و بر بهره‌گیری دستگاه‌های اجرایی از این ظرفیت تأکید کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها