یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۴:۳۸
شکست فرهنگی و اخلاقیِ آمریکا

/یادداشت/

شکست فرهنگی و اخلاقیِ آمریکا

کرمان (ایسنا) - عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده فرهنگ اسلام و ایران دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: آمریکا، نه به عنوانِ ابرقدرت، بلکه به عنوان ابرجنایتکار، بیش و پیش از آنکه در حوزۀ نظامی و میدان نبرد طعم شکست را بچشد، شکست اخلاقی و فرهنگی را تجربه کرده است.

دکتر محمدرضا صرفی در یادداشتی که در اختیار ایسنا قرار داده، نوشته است: «آیا جز با اخلاق و فرهنگ شکست‌خورده و رو به نابودی می‌توان شخصیتی مثل ترامپ را برای مقام بزرگ ریاست جمهوری انتخاب کرد؟ آیا جز با فرهنگی پست و حقیر می‌توان از آن سوی دنیا به قصد غارتگری ملّت‌های متمدّن و نابود ساختن آن‌ها، به این سوی دنیا لشکر کشید و کودکان، زنان و پیران بی‌دفاع را غافگیرانه ترور کرد و به کام مرگ کشاند؟

کدام اخلاق جز اخلاق شکست‌خورده و پست، به ارتش تروریست آمریکا اجازه می‌دهد که با بمباران مدارس، بیمارستان‌های کودکانِ سرطانی، پل‌ها، انبارها و سیلوهای گندم، زمین‌های کشاورزی، کارخانه‌های تولید آب، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، شرکت‌ها و کارخانه‌های تولید دارو، دکل‌های مخابراتی، راه آهن، قایق‌های ماهیگیری و نابود ساختن منازل و وسایل کسب و کارِ مردم عادی بر شکست‌های نظامی خود سرپوش بگذارد؟ و کدام فرهنگ و اخلاق، جز فرهنگ و اخلاق آمریکایی، تحریم و محاصرۀ ملت‌های دیگر را پیروزی قلمداد می‌کند؟

در بمباران‌های اخیر ارتش تروریستی آمریکا دقت بفرمایید؛ آیا هیچ هدف نظامی و مهمی در این بمباران‌ها می‌بینید؟ به دروغ‌ها، غوغاگری‌ها و وارونه‌سازی‌های رسانه‌های مزدور نگاه نکنید، آن‌ها نام و نانشان در همین است که ایجاد اختلاف کنند، به ترویج یأس و ناامیدی در بین مردم بپردازند و آن‌ها را مدام نسبت به هم و نسبت به قدرت نظامی و مسئولان دلسوزِ خود بدبین کنند.

البته آن دسته از سیاسیونی که با تندروی‌ها و افراط و تفریط‌های خود، موج‌سواری می‌کنند و به قصد تصاحب مشاغل سیاسی، آگاهانه و ناآگاهانه، آب به آسیابِ دشمن می‌ریزند، نیز دست کمی از این رسانه‌ها ندارند.

آمریکا که در جنگ با ایران، پایگاه‌های نظامی خود را یکی پس از دیگری از دست داده و اسیر هوشمندی دفاع هنرمندانه و خلّاق فرماندهان بزرگ ما شده، برای جبرانِ شکست‌هایِ خفّت‌بارِ خود، زندگی مردم شریف و بردبار را عرصۀ جنگ وحشیانه و اخلاقِ اهریمنانۀ خویش ساخته و به دروغ در رسانه‌های خودفروخته‌ای مثل اینترنشنال، بر طبل پیروزی می‌کوبد و یا به تهدیدهای بیشتر روی می‌آورد.

اگر کمی صبوری کنیم، در چند روز آینده، شاهد التماس‌هایِ ترامپ برای آتش‌بس و صلح دروغین خواهیم بود و خواهیم دید که چگونه فرهنگ و اخلاق مُنحَطِ آمریکایی، بارِ دیگر صلح و مذاکره را پیشنهاد خواهد کرد و پیمان‌هایی برای شکستن خواهد بست.»

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها