به گزارش ایسنا، سانائه تاکایچی، نخستوزیر ژاپن عصر یکشنبه طی کنفرانس مطبوعاتی در دفترش در توکیو اظهار کرد: چین همسایهای مهم است. از زمان روی کار آمدن من بهعنوان نخستوزیر، پیوسته سیاست ارتقای جامع یک مشارکت راهبردی و سودمند متقابل را برای ایجاد یک رابطه سازنده و پایدار دنبال کردهام.
طبق گزارش خبرگزاری یونهاپ، نخستوزیر ژاپن در ادامه تاکید کرد: با توجه به نگرانیها و مسائل موجود در روابط ژاپن و چین، گفتوگو و ارتباط در هر سطح و در هر مناسبتی مهم است. در حالیکه ارتباط با چین را حفظ میکنیم، همچنان از منظر منافع ملی خود با آرامش و بهطور مناسب پاسخ خواهیم داد.
او همچنین در مورد اجلاس آتی همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه (APEC) که قرار است در ماه نوامبر در شنژن چین برگزار شود، اظهار داشت: من مشتاقانه منتظر آن هستم. همچنین علاقه فزایندهای به این موضوع وجود دارد که آیا اجلاس ژاپن و چین همزمان با نشست APEC امسال برگزار خواهد شد یا خیر.
نخستوزیر ژاپن در مورد مسائل داخلی کشورش گفت: ما در حال اجرای اقداماتی از جمله بودجه تکمیلی هستیم و اثرات مثبت آن به تدریج به عموم مردم خواهد رسید. میخواهم کاملا روشن کنم که ژاپن در حال حاضر کمترین نرخ تورم و بالاترین رشد دستمزد واقعی را در بین کشورهای گروه هفت دارد.
انتهای پیام

