سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۴:۰۷
منبع: نمایندگی مازندران
رئیس منابع طبیعی سوادکوه: حفاظت از عرصه‌های ملی بدون همراهی روستاییان ممکن نیست

رئیس منابع طبیعی سوادکوه: حفاظت از عرصه‌های ملی بدون همراهی روستاییان ممکن نیست

مازندران (ایسنا) - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سوادکوه، از انعقاد تفاهمنامه همکاری با دهیاری‌های لیند، اراتبن، اساس و لاجیم خبر داد و با تأکید بر اینکه مدیریت پایدار منابع طبیعی با نگاه مشارکتی و مردم پایه محقق می‌شود، این تفاهمنامه‌ها را گامی عملی در راستای جلب مشارکت جوامع محلی، پیشگیری از تخریب و تصرف اراضی ملی و صیانت مؤثر از سرمایه‌های طبیعی برای نسل‌های آینده توصیف کرد.

فریاد پایدار، روز سه‌شنبه ششم مرداد در گفت‌وگو با ایسنا با تأکید بر اینکه حفاظت از عرصه‌های ملی بدون همراهی جوامع محلی ممکن نیست، اظهار کرد: هدف اصلی از انعقاد این تفاهمنامه‌ها، گسترش همکاری‌های دوجانبه، پیشگیری از تخریب و تصرف غیرمجاز اراضی ملی، همکاری در پیشگیری و اطفای حریق جنگلها و مراتع، اجرای طرحهای جنگل‌کاری و نهال‌کاری، و همچنین ارتقای سطح آگاهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی ساکنان روستاها در قبال منابع طبیعی است.

وی با اشاره به مفاد این تفاهمنامه‌ها، تصریح کرد: دهیاری‌های طرف همکاری متعهد شده‌اند با اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مستمر روستاییان، شناسایی و گزارش به‌موقع هرگونه تخلف یا تصرف، بسیج نیروهای مردمی در شرایط بحرانی نظیر حریق یا آفت‌زدگی، و حمایت از برنامه‌های اجرایی این اداره، نقش خود را در صیانت از سرمایه‌های طبیعی شهرستان به شکلی فعال ایفا کنند.

رئیس منابع طبیعی سوادکوه: حفاظت از عرصه‌های ملی بدون همراهی روستاییان ممکن نیست

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سوادکوه در ادامه با قدردانی از استقبال دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای مذکور، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که مدیریت پایدار منابع طبیعی تنها با نگاه مشارکتی و مردم‌پایه محقق می‌شود و این تفاهمنامه‌ها گامی عملی در جهت تحقق این رویکرد است. امیدواریم این الگوی همکاری به سایر روستاهای شهرستان نیز تسری یابد تا بتوانیم با همت همگانی، از این موهبت‌های خدادادی برای نسلهای آینده حراست کنیم.

پایدار با تأکید بر آمادگی کامل این اداره برای گسترش همکاری با تمامی دهیاری‌های شهرستان، گفت: از هرگونه پیشنهاد و ایده از سوی دهیاران و معتمدین محلی برای بهبود وضعیت منابع طبیعی استقبال می‌کنیم و در این مسیر، آموزش و توانمندسازی جوامع محلی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده‌ایم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها