چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۳
انهدام ۶۹ باند سرقت در البرز ‌

انهدام ۶۹ باند سرقت در البرز ‌

البرز (ایسنا) - فرمانده انتظامی البرز از انهدام ۶۹ باند سرقت و دستگیری ۴۲۰ سارق و مالخر ‌اموال مسروقه در اجرای بیستمین طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با هدف برخورد با سارقان و مالخران در ‌استان البرز خبر داد.‌

به گزارش ایسنا، سردار حمید هداوند روز چهارشنبه هفتم مرداد در جمع خبرنگاران گفت: بیستمین طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با هدف دستگیری سارقان و مالخران به مدت هشت روز  در سطح استان برگزار شد که در نتیجه آن ۶۹ باند سرقت منهدم  و ۳۸۸ سارق به همراه ۳۲ نفر مالخر اموال مسروقه دستگیر شدند.

وی گفت: طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی، در راستای اجرای تدابیر فرمانده محترم انتظامی کل کشور و در برخورد جدی با مخلان نظم و امنیت در جامعه برنامه‌ریزی و به اجرا در آمده است.

وی از کشف ۴۰ خودرو سرقتی در این طرح خبر داد و گفت: در این طرح ۱۳ دستگاه موتور سیکلت سرقتی و همچنین ۸۹ دستگاه لوازم خانگی، ۳۱ دستگاه تجهیزات رایانه‌ای، ۲۹۵ دستگاه قطعات و لوازم خودرو ، ۶۲ دستگاه لوازم اماکن خصوصی، ۱۵۰ دستگاه گوشی تلفن همراه و ۳۲۶ عدد لوازم خرد  سرقتی کشف شده است.

فرمانده انتظامی استان البرز هدف اصلی از اجرای این طرح را بهبود خدمات انتظامی، کنترل جرائم، برخورد با سارقان و مالخران و در مجموع افزایش احساس امنیت در جامعه و کسب رضایت مندی مردم شریف استان البرز است دانست و اضافه کرد:  ارزش ریالی اموال مسروقه در این طرح حدود بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

سردار هداوند با اشاره به اعتراف سارقان این طرح به ۸۰۰ فقره سرقت در استان البرز و استان‌های همجوار گفت: سارقان و مالخران بدانند امنیت شهروندان خط قرمز پلیس بوده و در این راستا پلیس با اجرای طرح های ارتقاء امنیت اجتماعی تا پایان سال این موضوع را دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها