چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۵
منبع: نمایندگی فارس
افزایش ۶۴ درصدی پرداخت عوارض ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های گراش

رئیس امور مالیاتی شهرستان خبر داد

افزایش ۶۴ درصدی پرداخت عوارض ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های گراش

فارس (ایسنا) - رئیس امور مالیاتی گراش از افزایش ۶۴ درصدی پرداخت عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های این شهرستان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در مجموع ۸۲ میلیارد و ۲۵۸ میلیون تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری گراش واریز شده است.

سید ذبیح‌الله سعادت امروز چهارشنبه هفتم مرداد در نشست امور مالیاتی گراش اظهار کرد: این اعتبارات نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی و اجرای طرح‌های عمرانی دارد و افزایش پرداخت‌ها نسبت به سال قبل، ظرفیت بیشتری برای اجرای پروژه‌های خدماتی و عمرانی در اختیار مدیریت‌های محلی قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه از مجموع اعتبارات پرداخت‌شده، بیش از ۵۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به شهرداری گراش اختصاص یافته است، افزود: سهم شهرداری ارد نیز از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده، بیش از هفت میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است. همچنین بیش از ۲۱ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان به دهیاری‌های بخش‌های ارد و مرکزی و روستاهای فاقد دهیاری شهرستان اختصاص یافته است.

سعادت بیان کرد: این اعتبارات میان شهرداری‌های گراش و ارد، دهیاری‌های فداغ، خلیلی، زینل‌آباد، آغصه، بشیرآباد، حسین‌آباد، کنارزیارت، کنگ و ریشه، لب‌اشکن، محمدزینا و همچنین روستاهای فاقد دهیاری شهرستان توزیع شده است.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت مالیات بر ارزش افزوده در تأمین منابع پایدار مدیریت شهری و روستایی، گفت: این درآمدها با هدف تقویت خدمات عمومی، توسعه عمران و ارتقای زیرساخت‌های مناطق شهری و روستایی به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها