چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۴
منبع: نمایندگی کردستان
استاندار کردستان: مولدسازی دارایی‌های راکد باید در اولویت دانشگاه‌ها قرار گیرد

استاندار کردستان: مولدسازی دارایی‌های راکد باید در اولویت دانشگاه‌ها قرار گیرد

کردستان (ایسنا) - استاندار کردستان گفت: دانشگاه‌ها باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و برنامه‌ریزی هدفمند، مولدسازی دارایی‌های راکد را در اولویت قرار دهند تا ضمن ایجاد ارزش افزوده، زمینه توسعه زیرساخت‌های آموزشی و افزایش درآمدهای پایدار فراهم شود.

آرش زره‌تن لهونی هفتم مرداد در بیست‌وپنجمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان اظهار کرد: استفاده از ظرفیت املاک و دارایی‌های بلااستفاده می‌تواند به اجرای طرح‌های توسعه‌ای و تقویت توان مالی دانشگاه‌ها کمک کند و مدیریت استان نیز برای تسهیل روندهای اداری و صدور مجوزهای مورد نیاز آمادگی کامل دارد.

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در نظام آموزش عالی کشور، افزود: این دانشگاه یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است که طی سال‌های گذشته امکان تحصیل را برای طیف گسترده‌ای از جوانان در نقاط مختلف کشور فراهم کرده و اکنون نیز با حرکت به سمت کاهش وابستگی به درآمدهای ناشی از شهریه، رویکردی مناسب را دنبال می‌کند.

استاندار کردستان توسعه آموزش‌های مهارتی، تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و گسترش فعالیت‌های نوآورانه را از مهم‌ترین راهکارهای ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان و افزایش درآمدهای پایدار دانشگاه‌ها عنوان کرد و بر استمرار این سیاست‌ها تأکید داشت.

زره‌تن لهونی همچنین با اشاره به ضرورت توسعه رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: تحقق این هدف نیازمند تعامل و همکاری نزدیک با دانشگاه علوم پزشکی کردستان است و ارتقای کیفیت آموزش در این حوزه می‌تواند نقش مؤثری در تقویت نظام سلامت و بهبود خدمات درمانی به شهروندان داشته باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها