پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۸:۵۰
منبع: نمایندگی همدان
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تبدیل شدن به سازمان درآمد محور پرهیز کند

معاون توسعه و منابع کانون پرورش فکری:

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تبدیل شدن به سازمان درآمد محور پرهیز کند

همدان (ایسنا) - معاون توسعه و منابع کانون پرورش فکری کشور، کانون را «کارخانه انسان‌سازی» خواند و تأکید کرد: این مجموعه باید از تبدیل شدن به سازمان درآمد محور پرهیز کرده و خدمات را به‌صورت رایگان یا نیمه‌رایگان به کودکان ارائه دهد.

امیر محمدپور پنجشنبه ۱۵ مرداد در بازدید از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان بهار،  از تأمین تجهیزات مراکز فرهنگی هنری خبر داد و گفت: برای هفت مرکز در شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ، لپ‌تاپ، پرینتر، دوربین، ویدئوپروژکتور و پرده نمایش تأمین می‌شود و تجهیزات تعهدشده ظرف ۳۰ روز آینده وارد استان می‌شود.

وی همچنین از بررسی کارشناسی برای راه‌اندازی کارگاه نجوم در کبودراهنگ و تقویت مرکز بهار به عنوان پایگاه رباتیک خبر داد.

میلاد مرادی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان، با اشاره به افزایش اعتبار عمرانی بهار از ۱۵۰ به ۳۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴، گفت: با وجود این افزایش، همچنان فاصله زیادی میان نیازهای واقعی مراکز و میزان اعتبارات موجود وجود دارد.

وی تأمین خودروی مرکز سیار روستایی بهار را از مسائل فوری دانست و افزود: این خودرو سال آینده در آستانه اسقاط قرار می‌گیرد و نیازمند جایگزینی است.

مهدی  پیری، معاون عمرانی فرماندار کبودراهنگ نیز در این بازدید با اشاره به فعالیت مراکز این شهرستان در کبودرآهنگ، گل‌تپه و شیرین‌سو، از جذب صدها عضو فعال و همزمان چالش‌های زیرساختی نظیر نیاز به بهسازی ساختمان، تأمین تجهیزات و به‌روزرسانی امکانات فرهنگی خبر داد.

سمیه آزادی، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهار، نیز با اشاره به فعالیت مرکز ثابت بهار با یک‌هزار و ۱۰۰ عضو، از فرسودگی ساختمان ۲۸ ساله و نیاز به نوسازی سالن سینما، سیستم گرمایشی و محوطه‌سازی سخن گفت و به کاهش شدید تعداد مربیان شهری از ۱۲ نفر به یک نفر به دلیل الزامات بیمه‌ای اشاره کرد.

ابراهیم لشکری‌آزاد، فرماندار شهرستان بهار، نیز تقویت مراکز فرهنگی را راهکاری مؤثر برای کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و با اشاره به ظرفیت‌های کانون در این شهرستان، از آمادگی فرمانداری برای همکاری و پشتیبانی از برنامه‌های فرهنگی خبر داد.

وی با ارائه آماری از فعالیت مراکز کانون، گفت: در حال حاضر کانون پرورش فکری شهرستان بهار دارای سه مرکز ثابت و یک مرکز سیار است و مجموع اعضای این مراکز ۴ هزار و ۵۸۹ نفر و بیش از ۳۲ هزار جلد کتاب در اختیار آنان قرار دارد و تأمین خودروی مناسب برای مرکز سیار روستایی و تکمیل و تجهیز سالن‌های سینمایی مراکز بهار و صالح‌آباد را از نیازهای مهم شهرستان برشمرد.

 فتح‌الله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودراهنگ نیز با تأکید بر نقش بنیادین تربیت فکری در جامعه، گفت: زیرساخت اصلی هر جامعه، فکر و اندیشه انسان‌هاست. اگر فکر انسان‌ها درست تنظیم و تربیت نشود، هر اندازه زیرساخت‌های عمرانی ساخته شود، اثر لازم را در جامعه نخواهد داشت.

وی با اشاره به جایگاه کانون پرورش فکری، این مجموعه را «مظلوم و کمتر دیده‌شده» در کشور خواند و ابراز امیدواری کرد: این مجموعه جایگاه بسیار مهم‌تری در سطح ملی پیدا کند.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ، توجه جدی به حوزه کودکان و نوجوانان را لازمه کاهش آسیب‌های اجتماعی در آینده دانست و افزود: اگر فرزندان ما در دوره کودکی، ابتدایی و نوجوانی درست تربیت شوند، بسیاری از رفتارهای نادرست اجتماعی شکل نخواهد گرفت.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها