سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۷
تمهیدات جهاد کشاورزی در ایام پایانی صفر مبتنی بر کمک بخش خصوصی است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی مطرح کرد

تمهیدات جهاد کشاورزی در ایام پایانی صفر مبتنی بر کمک بخش خصوصی است

خراسان رضوی (ایسنا) - رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: امسال هماهنگی بسیار خوبی در حوزه تأمین کالاها برای دهه پایانی صفر با بخش خصوصی انجام شد که این نخستین تجربه جهاد کشاورزی در زمینه سیاست‌گذاری و اعتماد به بخش خصوصی است.

مجید جعفری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تمهیدات جهاد کشاورزی در دهه پایانی صفر، اظهار کرد: از حدود سه ماه پیش جلسات و برنامه‌ریزی‌هایی در حوزه تأمین کالاهای اساسی موکب‌ها در دهه پایانی صفر صورت گرفت. تصمیم‌ بر این شده که از بخش خصوصی استفاده کنیم. خوشبختانه در حال حاضر هیچ نگرانی‌ در حوزه تأمین کالاها نداریم.

وی افزود: مسئله اصلی در جهاد کشاورزی، تأمین کالاهای اساسی است که برای آن تمهیداتی اندیشیده‌ شده است. البته در کنار این برای مسئله اسکان نیز برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در خصوص تمهیدات جهاد کشاورزی در ایام پایانی صفر، تصریح کرد: در حوزه تأمین کالاهای اساسی برای اولین بار از ذخایر استراتژیک استان هیچ استفاده نکرده بلکه از اصناف و بخش خصوصی‌ استفاده کردیم. خوشبختانه اصناف بسیار خوبی در حوزه کشاورزی حضور دارند که برای ایام پایانی صفر و کمک به موکب‌داران و زائرین اعلام آمادگی کردند.

جعفری ادامه داد: خوشبختانه ذخایر بخش خصوصی بسیار بیش‌تر از منابع دولتی است و قیمت‌هایی که در بخش خصوصی اعلام شد، نیز گاهی پایین‌تر از بخش‌های دولتی است. درباره برنامه‌ریزی‌های انجام شده باید گفت از سه ماه پیش جلساتی را برگزار و پیش‌بینی‌هایی انجام شد.

وی با بیان اینکه هیچ نگرانی‌ در حوزه تأمین کالاهای موکب‌ها در روزهای پایانی صفر وجود ندارد، تأکید کرد: بنا به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بخش خصوصی قیمت‌ها را با قیمت حدود سه ماه قبل در اختیار قرار خواهند داد؛ بنابراین هیچ نگرانی‌ در حوزه تأمین کالاهای موکب‌ها در روزهای پایانی صفر وجود ندارد.

رئیس جهاد کشاورزی با اشاره به وضع برخی قوانین و ضوابط نظارتی درباره برخی اقلام غذایی در ایام تشییع رهبر شهید، گفت: برای جلوگیری برخی از سوءاستفاده‌ها برخی قوانین و ضوابط نظارتی در خصوص برخی اقلام غذایی وضع و به نوعی نظارت‌ها را در ایام تشییع تشدید شد. علاوه بر این اعلام شد که بسیار بیش‌تر از آرد مورد نیاز که در ایام تشییع رهبر شهید در مشهد نیاز بود، برای دهه پایانی صفر احتیاج داریم.

جعفری تصریح کرد: در مجموع هماهنگی بسیار خوبی در حوزه تأمین کالاها با بخش خصوصی انجام شد و این نخستین تجربه جهاد کشاورزی با اطمینان به بخش خصوصی است که در این باره سیاست‌گذاری کرده، مجوزها را گرفته‌ و هماهنگی‌های لازم را انجام داده‌ و در کنار آن وظایف فراوان و مهمی را خود بخش خصوصی بر عهده گرفته‌ است.

وی با تأکید بر این که تمامی اصناف همکاری‌های لازم را در زمینه تأمین کالاها برای موکب‌ها در ایام پایانی صفر داشته‌اند، تصریح کرد: بخش کشاورزی با  اصناف فراوانی سروکار دارد و تمامی اصناف همکاری‌های لازم را در زمینه تأمین کالاها برای موکب‌ها در ایام پایانی صفر داشته‌اند. امیدوارم این اقدام، شروع یک حرکت جدید برای اطمینان و فرصت دادن به بخش خصوصی باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها