سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۱۶
منبع: نمایندگی همدان
پانا همدان ماهانه ۶۰۰ خبر منتشر می‌کند

رئیس سازمان دانش‌آموزی استان:

پانا همدان ماهانه ۶۰۰ خبر منتشر می‌کند

همدان (ایسنا) - رئیس سازمان دانش‌آموزی استان همدان از فعالیت ۲۰ گروه منطقه‌ای و شهرستانی و پنج کمیته تخصصی در شبکه خبرنگاران پانا خبر داد و گفت: این شبکه دانش‌آموزی با تولید ماهانه حدود ۶۰۰ خبر و حضور در رویدادهای مهم استانی و ملی، به یکی از ظرفیت‌های فعال حوزه رسانه دانش‌آموزی در استان تبدیل شده است.

قاسم طجری روز سه‌شنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۵ در آیین تجلیل از خبرنگاران با اشاره به روند فعالیت خبرنگاران دانش‌آموز در استان همدان اظهار کرد: فعالیت پانا در استان بر اساس یک ساختار مشخص دنبال می‌شود و خبرنگاران دانش‌آموز با برنامه‌ریزی و تقسیم وظایف، اخبار و رویدادهای مدارس و مناطق مختلف را پوشش می‌دهند.

وی افزود: فعالیت رسانه‌ای دانش‌آموزان تنها به تولید خبر محدود نیست و حضور آنان در رویدادهای مختلف، فرصتی برای کسب تجربه و تقویت مهارت‌هایی مانند مشاهده دقیق، جمع‌آوری اطلاعات، نگارش و تولید محتوای رسانه‌ای ایجاد کرده است.

طجری با اشاره به ساختار شبکه خبرنگاران پانا گفت: در حال حاضر ۲۰ گروه منطقه‌ای و شهرستانی و پنج کمیته تخصصی استانی در حوزه رسانه دانش‌آموزی فعال هستند و فعالیت این مجموعه‌ها زیر نظر سازمان مرکزی دنبال می‌شود.

طجری ادامه داد: شکل‌گیری این شبکه باعث شده ظرفیت رسانه‌ای دانش‌آموزان در مناطق مختلف شناسایی و اخبار و رویدادهای مدارس با گستردگی بیشتری پوشش داده شود.

وی با اشاره به میزان تولیدات خبری پانا همدان بیان کرد: به طور میانگین ماهانه حدود ۶۰۰ خبر در پانا استان همدان تولید و منتشر می‌شود که این میزان فعالیت، حاصل حضور خبرنگاران دانش‌آموز در مناطق و شهرستان‌های مختلف است.

طجری با اشاره به حضور خبرنگاران پانا همدان در رویداد ملی «جنگ رمضان» اظهار کرد: خبرنگاران استان در این رویداد با پوشش برنامه‌ها، تولید اخبار متنوع و انتشار محتوای امیدآفرین فعالیت گسترده‌ای داشتند و پانا همدان در جمع استان‌های برتر این رویداد قرار گرفت.

وی یکی از عوامل مؤثر در این موفقیت را آموزش و حمایت از خبرنگاران دانش‌آموز دانست و افزود: استمرار فعالیت و فراهم شدن فرصت تجربه عملی، نقش مهمی در افزایش توانایی خبرنگاران نوجوان دارد.

رئیس سازمان دانش‌آموزی استان همدان همچنین از «زهرا امانی» به عنوان یکی از خبرنگاران موفق پانا در سطح استان و کشور یاد کرد و گفت: موفقیت این دانش‌آموزان نشان می‌دهد ظرفیت‌های قابل توجهی در میان نسل نوجوان برای ورود به عرصه رسانه وجود دارد و باید زمینه رشد و آموزش این استعدادها فراهم شود.

طجری با اشاره به دوره‌های آموزشی برگزارشده برای خبرنگاران پانا گفت: آموزش‌های تخصصی در زمینه خبرنویسی و تولید اخبار مکتوب برای خبرنگاران دانش‌آموز برگزار شده و این دوره‌ها توانایی آنان را برای پوشش رویدادهای خبری افزایش داده است.

وی تأکیدکرد: خبرنگار دانش‌آموز باید علاوه بر علاقه، اصول جمع‌آوری اطلاعات، تشخیص اهمیت خبر، نگارش صحیح و بررسی صحت اطلاعات را یاد بگیرد و آموزش مستمر می‌تواند به شکل‌گیری مهارت‌های حرفه‌ای در این افراد کمک کند.

رئیس سازمان دانش‌آموزی استان همدان با اشاره به فعالیت خبرنگاران پانا در منطقه جوکار گفت: خبرنگاران این منطقه بخشی از شبکه رسانه‌ای دانش‌آموزان استان هستند و فعالیت آنها می‌تواند در شناسایی استعدادهای جدید و تقویت جریان رسانه‌ای دانش‌آموزان مؤثر باشد.

به گزارش ایسنا؛ در پایان این نشست از «زهرا امانی» به عنوان یکی از خبرنگاران موفق خبرگزاری پانا در سطح استان و کشور و همچنین ۴۰ خبرنگار فعال پانا در منطقه آموزشی جوکار به مناسبت هفته خبرنگار تجلیل شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها