دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۹:۲۴
مذاکرات‌ ادامه‌دار با «جانی دپ»

مذاکرات‌ ادامه‌دار با «جانی دپ»

جری بروکهایمر، تهیه‌کننده هالیوودی تأیید کرد که مذاکرات با جانی دپ برای بازگشت به نقش کاپیتان جک اسپارو در «دزدان دریایی کارائیب ۶» در جریان است و تیم سازنده در حال کار روی فیلمنامه هستند.

به گزارش ایسنا،‌ جری بروکهایمر تهیه‌کننده این سری فیلم فاش کرد که مذاکراتی با جانی دپ برای بازگشت به نقش کاپیتان جک اسپارو در «دزدان دریایی کارائیب ۶» انجام شده است.

گفته می‌شود که قسمت جدید «دزدان دریایی کارائیب» بر روی شخصیت اصلی مارگو رابی متمرکز خواهد شد و جک اسپارو نقش شخصیتی فرعی را ایفا خواهد کرد.

فیلم‌های قبلی «دزدان دریایی کارائیب» با بازی جانی دپ در نقش کاپیتان جک اسپارو، ۱.۵ میلیارد دلار در داخل و ۳.۰۷ میلیارد دلار در سطح بین‌المللی فروش داشتند. 

آخرین فیلم «دزدان دریایی کارائیب» با عنوان «مردگان داستان نمی‌گویند» در سال ۲۰۱۷، با فروش ۷۹۵.۹ میلیون دلاری در سراسر جهان، کم‌فروش‌ترین فیلم این مجموعه بود. این سری فیلم محصول دیزنی با ۵ قسمت ساخته شده تاکنون ۴.۵ میلیارد دلار در گیشه جهانی درآمد داشته است.
 

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری