چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۹:۱۸
منبع: نمایندگی خوزستان
بازی سخت استقلال خوزستان مقابل پرسپولیس/ مطهری به دنبال جشن خانگی

هفته دوم لیگ برتر؛

بازی سخت استقلال خوزستان مقابل پرسپولیس/ مطهری به دنبال جشن خانگی

خوزستان (ایسنا) - سه نماینده خوزستان امروز در هفته دوم لیگ برتر رو در روی رقبای خود قرار می‌گیرند.

روز پایانی از هفته دوم لیگ بیست و ششم، امروز ۲۸ مرداد برگزار می‌شود که استقلال خوزستان و نفت آبادان از ساعت ۱۹:۳۰ به ترتیب در تهران و شیراز به مصاف پرسپولیس و فجرسپاسی می‌روند و فولاد در خانه از ساعت ۲۰:۳۰ پذیرای شمس آذر است.

پرسپولیس - استقلال خوزستان

استقلال خوزستان که با پنجره بسته و عدم تقویت تیم پا به فصل بیست و ششم لیگ برتر گذاشته، در هفته اول لیگ در یک بازی خانگی که البته به دلیل آماده نبودن ورزشگاه غدیر در تهران به مصاف آلومینیوم اراک رفت با حساب ۲ بر صفر شکست خورد. شاگردان خلیفه اصل حالا در دومین گام باید در تهران رو در روی تیم پرسپولیس قرار بگیرند؛ تیمی که هفته قبل با دو گل شمس آذر را مغلوب کرد و باتوجه به برد مدعیانی چون استقلال و سپاهان در دومین گام، به دنبال برد و جا نماندن از کورس رقابت است. به نظر می‌رسد باتوجه به وضعیت فعلی استقلال خوزستان، بازی سختی مقابل پرسپولیس مدعی خواهد داشت.

امیر خلیفه اصل سرمربی استقلال خوزستان در نشست خبری پیش از بازی نیز گفت: "بازی سختی داریم. پرسپولیس بازیکنان ملی‌پوش خوبی داره و کادر فنی خوبی هم دارد. در یک هفته گذشته ما خیلی خوب تمرین کردیم و آماده بازی هستیم و می‌خواهیم نتیجه مورد نظر خودمان را به دست بیاوریم."

فجرسپاسی - نفت آبادان

آبادانی‌ها پس از چند سال دوری از لیگ برتر، امسال مجددا به سطح اول فوتبال ایران برگشته‌اند؛ این تیم هفته قبل در نخستین گام موفق شد در بازی خانگی با ارائه نمایشی قابل قبول با تساوی یک بر یک زمین بازی مقابل ملوان را ترک کند. شاگردان نوری در دومین گام نیز به دنبال کسب نتیجه و تداوم روند امتیازگیری هستند. فجر حریف امروز نفتی‌ها هم در هفته اول به تساوی رسید و حالا در بازی خانگی به دنبال برد است. دیداری که به نظر می‌رسد با توجه به انگیزه دو تیم دیدنی و تماشاگرپسند باشد.

محمد نوری سرمربی نفت در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی، اظهارکرد: "با توجه به تغییرات فجر و حضور رسول خطیبی، شرایط این تیم را به دقت بررسی کرده‌ایم و هدف ما این است که با شجاعت بازی کنیم و حتی یک لحظه عقب‌نشینی نداشته باشیم تا هواداران آبادانی شاهد فوتبال مورد انتظار خود باشند."

فولاد - شمس آذر

شاگردان مطهری که هفته اول را تساوی بدون گل مقابل ذوب آهن پشت سر گذاشتند، در دومین بازی و در خانه در اندیشه سه امتیاز هستند تا همانند نیم فصل دوم فصل گذشته با مطهری روزهای خوبی را تجربه کنند؛ فولادی‌ها که رامین رضاییان را هم به خدمت گرفته‌اند به شرایط بهتری در ترکیب خود رسیده‌اند البته رامین در بازی امروز به دلیل صادر نشدن کارت بازی حضور ندارد. 

حریف امروز فولاد، شمس آذری است که اگرچه هفته گذشته مقابل پرسپولیس متحمل شکست شد ولی از آنجا که تیمی جوان و دونده است، می‌تواند روز سختی را برای فولاد رقم بزند. 

برای بازی امروز علاوه بر این که مطهری شاگردانش را آماده بازی می‌داند ولی به حمایت هواداران نگاه ویژه دارد. او در همین خصوص در نشست خبری، گفت:" نیاز وافر به حمایت تماشاگران‌ داریم. همیشه می‌گویند یار دوازدهم تماشاگران هستند، اما اعتقادم این است که یاراصلی ما هستند. آنها می‌توانند با تشویق‌هایشان ستاره‌های تیم ما باشند. آنها  آنقدر تاثیرگذار هستند که می‌توانند با هر تشویقشان به بچه‌های ما پاس گل بدهند. از هواداران می‌خواهم که یار اصلی‌ ما باشند و مثل همیشه حضور داشته باشند و تیم ما را حمایت کنند."

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها