چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۵
منبع: سازمان غذا و دارو
منابع ارزی کمبودهای دارویی از ذخایر استراتژیک تفکیک شد

معاون توسعه سازمان غذا و دارو:

منابع ارزی کمبودهای دارویی از ذخایر استراتژیک تفکیک شد

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو با تاکید بر ضرورت حفظ ذخایر استراتژیک گفت: در چهار ماه نخست سال تلاش شد با تأمین منابع ارزی جدید، کمبودهای جاری دارویی مدیریت شود و ذخایر اضطراری مورد استفاده روزمره قرار نگیرد.

به گزارش ایسنا؛ دکتر نقی شهابی‌ مجد - معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو، با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مدیریت کمبودهای دارویی گفت: در کنار ایجاد و حفظ ذخایر استراتژیک، برای تأمین اقلام مورد نیاز و مدیریت کمبودهای جاری، پیگیری‌های لازم با بانک مرکزی و سایر مجموعه‌های مرتبط انجام شده است.

وی افزود: در سال جاری و به‌ویژه در چهار ماه نخست سال، تلاش شد میزان ارز بیشتری به حوزه دارو اختصاص یابد تا امکان تامین اقلام دارای کمبود و مدیریت نیازهای جاری فراهم شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو تأکید کرد: منابع مربوط به ذخایر استراتژیک برای هدف اصلی خود یعنی استفاده در شرایط اضطرار حفظ شده و برای مدیریت کمبودهای جاری، از سایر منابع استفاده شده است.

شهابی‌مجد ادامه داد: تفکیک منابع ارزی و حفظ ذخایر استراتژیک اهمیت زیادی دارد؛ چرا که مصرف این ذخایر برای نیازهای روزمره می‌تواند در شرایط بحرانی، پشتوانه کشور برای مدیریت وضعیت اضطراری را کاهش دهد.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی خاطرنشان کرد: با استفاده از منابع دیگر و ادامه مذاکرات و پیگیری‌ها با بانک مرکزی، تلاش شده است ارز مورد نیاز برای تأمین اقلام دارویی و مدیریت کمبودهای موجود فراهم شود.

انتهای پیام

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی