چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۹:۳۳
منبع: نمایندگی زنجان
استاندار زنجان: بخش خصوصی در  ایام جنگ در کنار میدان و دیپلماسی ایستاد

استاندار زنجان: بخش خصوصی در ایام جنگ در کنار میدان و دیپلماسی ایستاد

زنجان (ایسنا) - استاندار زنجان با اشاره به حمله به ۱۲ واحد تولیدی و شهادت ۱۲ کارگر استان در جریان جنگ اخیر، گفت: بخش خصوصی زنجان با وجود این شرایط، در کنار میدان و دیپلماسی ایستاد و اجازه نداد فعالیت صنایع، معادن و بخش کشاورزی استان متوقف شود.

سیدمحسن صادقی چهارشنبه ۲۸ مرداد در همایش نکوداشت روز ملی صنعت و معدن و اصناف استان زنجان و تجلیل از برگزیدگان این حوزه، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای دفاع ملی ایرانیان و ۳۶۲۰ شهید استان زنجان و با اشاره به نقش فعال بخش خصوصی استان در جریان جنگ اخیر، افزود: از هشت شهرستان استان، شش شهرستان در سه جنگ اخیر درگیر بودند و در این شرایط بخش خصوصی استان در پشتیبانی فعال از دفاع ملی مشارکت داشت.

استاندار زنجان ادامه داد: در طول جنگ ۱۲ واحد تولیدی استان مورد حمله قرار گرفت و ۱۲ نفر از کارگران استان به شهادت رسیدند، اما بخش خصوصی در کنار میدان و دیپلماسی ایستاد و صنایع، بخش کشاورزی و معادن استان همچنان به فعالیت خود ادامه دادند.

صادقی با بیان اینکه استان زنجان از ظرفیت‌های قابل توجه صنعتی، معدنی و کشاورزی برخوردار است، گفت: در بسیاری از محصولات تولیدی استان به مازاد تولید رسیده‌ایم و باید زمینه صادرات این محصولات فراهم شود.

وی مهم‌ترین مشکل در مسیر توسعه صادرات را مسائل ارزی عنوان کرد و افزود: انتظار داریم تعامل وزارت صنعت، معدن و تجارت با بانک مرکزی بتواند ضمن مدیریت و کاهش مشکلات مربوط به تقاضای ارز و ثبت سفارش‌ها، پرداخت ارز را نیز به‌موقع انجام دهد تا فعالان اقتصادی بتوانند فعالیت خود را ادامه دهند.

استاندار زنجان با اشاره به پیگیری این موضوع در سطوح مختلف، تصریح کرد: این مسئله را به‌صورت حضوری با مسئولان مربوطه مطرح کرده‌ام و مکاتبات متعددی نیز با وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام شده است. امیدواریم حضور قائم‌مقام وزیر در استان به حل این مسائل کمک کند.

صادقی در ادامه با اشاره به جایگاه زنجان در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه، گفت: امروز زنجان در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه پیشگام است و اقدامات بزرگی برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، بومی‌سازی فناوری و افزایش بهره‌وری در استان در حال انجام است.

وی اصناف را نیز بخش مهمی از اقتصاد استان دانست و افزود: اصناف در تأمین، توزیع و تنظیم بازار نقش مؤثری دارند و در طول جنگ، استان زنجان هیچ‌گاه با کمبود کالا مواجه نشد؛ بلکه در بسیاری از کالاهای اساسی، به‌عنوان استان معین تهران، البرز و استان‌های شمال‌غرب کشور نیز عمل کردیم.

استاندار زنجان با تأکید بر ظرفیت استان در تکمیل زنجیره‌های ارزش، فناوری و صادرات، اظهار کرد: اعتقاد داریم زنجان در حوزه‌های صنعتی، معدنی، تکمیل زنجیره‌های ارزش، فناوری و صادرات جایگاه ممتازی در کشور دارد و ظرفیت آن را دارد که در این حوزه‌ها به جایگاه‌های بالاتری دست پیدا کند.

صادقی  با قدردانی از صنعتگران، معدن‌کاران، تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و اصناف استان،  گفت: فعالان اقتصادی زنجان در شرایط دشوار اقتصادی بسیار فراتر از انتظار ظاهر شدند و شایسته قدردانی هستند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها