چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۲:۰۲
منبع: نمایندگی فارس
رهاسازی بخشی از حقابه محیط‌زیستی رودخانه قره‌آغاج از سد سلمان فارسی

رهاسازی بخشی از حقابه محیط‌زیستی رودخانه قره‌آغاج از سد سلمان فارسی

فارس (ایسنا) - مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس از رهاسازی بخشی از نیاز آبی محیط‌زیستی رودخانه قره‌آغاج از سد سلمان فارسی در شهرستان قیروکارزین با دبی ۲۰ مترمکعب بر ثانیه خبر داد.

لیلا تاج‌گردون چهارشنبه ۲۸ مرداد در نشست محیط زیست فارس با اشاره به رهاسازی بخشی از نیاز آبی محیط‌زیستی رودخانه قره‌آغاج از سد سلمان فارسی، گفت: این رهاسازی با پیگیری و مکاتبات اداره‌کل حفاظت محیط زیست فارس و با هدف تأمین جریان آب مورد نیاز این زیستگاه در مسیر رودخانه انجام شد.

وی با اشاره به اهمیت تأمین نیاز آبی زیستگاه‌های آبی استان، افزود: رهاسازی حقابه محیط‌زیستی رودخانه قره‌آغاج، گامی مؤثر در پشتیبانی از جریان طبیعی رودخانه و حفاظت از زیستگاه‌های وابسته به آن است.

تاج‌گردون ادامه داد: تداوم تأمین حقابه محیط‌زیستی نقش مهمی در حفظ کارکردهای طبیعی و پایداری منابع آبی منطقه دارد.

قره‌آغاج؛ زیستگاهی مهم در جنوب فارس

مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس با بیان اینکه رودخانه قره‌آغاج از زیستگاه‌های مهم جنوب استان فارس به شمار می‌رود، گفت: تأمین حقابه این رودخانه، علاوه بر کمک به حفظ جریان زیستی آن، برای استمرار حیات پوشش گیاهی و جانوری وابسته به این زیستگاه اهمیت دارد.

وی با تأکید بر ضرورت مدیریت هدفمند منابع آب در شرایط کنونی، تصریح کرد: حفاظت از منابع آبی تنها به تأمین نیازهای انسانی محدود نمی‌شود و حفظ سهم طبیعت از منابع آب نیز باید در فرآیندهای مدیریت منابع آبی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، بخشی از حقابه محیط‌زیستی رودخانه قره‌آغاج از سد سلمان فارسی با دبی ۲۰ مترمکعب بر ثانیه رهاسازی شده است؛ اقدامی که با هدف پشتیبانی از جریان آب در زیستگاه رودخانه انجام شده و استمرار آن از مؤلفه‌های مهم حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و حفظ تعادل اکولوژیک منطقه محسوب می‌شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها