چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۳:۲۵
منبع: نمایندگی فارس
سرمربی نفت آبادان: باید به تیم تازه وارد لیگ برتر، فرصت داد
سرمربی تیم نفت آبادان

سرمربی نفت آبادان: باید به تیم تازه وارد لیگ برتر، فرصت داد

فارس (ایسنا) - سرمربی تیم صنعت نفت آبادان پس از تساوی مقابل فجر سپاسی، از نبود فرصت تمرین تیم خود سخن گفت و مدعی شد باید به تیمی که تازه وارد لیگ برتر شده فرصت داد.

محمد نوری شامگاه چهارشنبه ۲۸ مرداد پس از تساوی تیمش در شیراز و کسب یک امتیاز این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: بالاخره یک ورزشگاه خوب و با کیفیت در لیگ دیدیم.

وی در ادامه در خصوص بازی افزود: ما تنها تیمی هستیم که بدون آمادگی وارد لیگ شدیم و هنوز در مرحله ریکاوری هستیم و فرصت تمرین نداریم‌. این بازیکنان نیاز به فرصت دارند تا به مرز آمادگی برسند و مردم آبادان هم تا آخر پشت تیم خود هستند و با این حال حداقل ۴ موقعیت گلزنی داشتیم.

سرمربی نفت آبادان در ادامه بیان کرد: ما باید واقع‌بین باشیم و نمی‌توان از همان ابتدا از تیمی که تازه وارد لیگ برتر شده است، انتظار بالایی داشت. باید در سال اول جایگاه خود را حفظ کنیم و سال دوم به فکر تک رقمی شدن باشیم و سال سوم به فکر کسب سهمیه آسیایی بود. 

به گزارش ایسنا، دیدار دو تیم فجر سپاسی و نفت آبادان از هفته دوم لیگ برتر در ورزشگاه پارس شیراز با تساوی بدون گل به پایان رسید.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها